Megtalálták Harry titkos Instagram-fiókját, Vilmos pedig beismerte a hibáit: ez történt a múlt héten az angol királyi családdal

A royalok 2020-as woohoo. krónikája a 31. hét eseményeiről

Akár szeretjük a brit királyi család tagjait, akár utáljuk, egy biztos: nem tudunk élni nélkülük. Éppen ezért hétről hétre összegyűjtjük neked a legfrissebb híreket és pletykákat róluk.

Beatrice hercegnő július 17-én, a legnagyobb titokban házasodott össze Edoardo Mapelli Mozzival, egy egészen szűk körű ceremónián, hogy betarthassák a koronavírus miatt bevezetett előírásokat. A pár a People Magazin értesülései szerint, azóta már Franciaországban van egy mini-nászúton, és azt tervezik, hogy pár hét múlva szerveznek még egy utazást – amivel sokkal inkább megadják majd a módját az ünneplésnek. De nem csak ők döntöttek úgy a királyi családban, hogy kimondják a boldogító igent: Greg Mallett ugyanis megkérte Diana unokahúgának, azaz Lady Amelia Spencernek a kezét, aki természetesen igent mondott neki – így 11 év után hivatalosan is összekötik az életüket.

Fotó: Instagram/@gregmallett

Az esküvőjükre biztosan meghívják majd Harryt is, aki közismerten nagyon jó kapcsolatot ápol néhai édesanyja családjával. Azonban a hírek szerint nemcsak ők, hanem David és Victoria Beckham fia, Brooklyn is küldeni akar meghívót az esküvőjére a hercegnek és a feleségének. A srác július 11-én jelentette be, hogy feleségül veszi barátnőjét, Nicola Peltzet – a szülei pedig nagyon jóban vannak Harryékkel, a menyegzőjükre is elmentek 2018 májusán. Brooklynék vendéglistáján Elton John is szerepel, aki Brooklyn keresztapja – ráadásul Meghan és Harry közeli barátja.

David és Victoria Beckham Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén (Fotó: Ian West – WPA Pool/Getty Images)

Meghannak egyébként most biztosan szüksége lesz minden támogatásra az ismerőseitől, mivel nem áll túl jól a Mail on Sunday kiadója ellen folyó pere, amit azért indított, mert megosztottak egy privát levelet, amit az apjának írt. Ha hihetünk a híreknek, súlyos összegeket kell fizetnie a bíróságnak azért, hogy ne kelljen megneveznie annak az 5 barátnőjének a nevét, akik állítólag beszéltek a People magazinnak róla és a levélről Meghan szerint ez elfogadhatatlan ára lenne annak, ha felfedné a kilétüket. A Mail on Sunday kiadója viszont azt állítja, igenis joguk van tudni, kikről van szó, hiszen kulcsfontosságú tanúk lehetnek az ügyben: a kérdéses kézzel írott üzenet létezéséről ugyanis ők már csak azután publikáltak, hogy az említett 5 barátnő mesélt róla a People-nak.

Fotó: People

Egy biztos, Harry és Meghan minden téren igyekeznek megőrizni az inkognitójukat: például az is csak nemrég derült ki, hogy melyik lehetett az a fake Instagram, amiről Diana fiatalabbik fia követte későbbi felesége posztjait. Omid Scobie és Carolyn Durand, az augusztus 11-én Magyarországon is megjelenő A szabadság nyomában. Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyv szerzői azt mondják, Harry a kedvenc DJ-jétől Deadmau5-tól inspirálódott és @SpikeyMau5 néven regisztrált az Instára, Meghan pedig el is kezdte őt követni, nagyjából azután, hogy először randiztak Londonban. A rajongók ebből persze nem találhatták ki, hogy kiről van szó, azt viszont sejthették, hogy Meghan találkozott valakivel, mert ebben az időben több olyan posztja is volt, ami arra utalt, hogy szerelmes lett. Ilyen például az a fotója, amin egy gyönyörű pünkösdirózsa csokor látható, a hashtagek között pedig szerepelt a London szó.

Fotó: Instagram/@meghanmarkle

A legfrissebb pletykák egyébként arról szólnak, hogy amikor Kate Middleton küldött virágokat Meghannak békejobbként, nem fogadta el, nem tartotta elegendőnek ezt a gesztust. A két royal feleség állítólagos viszályáról rengeteg sztori kering az interneten: a hamarosan érkező regény írói úgy látják, Meghan csalódott Katalinban, mert azt várta tőle, hogy segít neki beilleszkedni a családba, de ez nem történt meg.

Fotó: Facebook/@21.Század Kiadó

Vilmos herceg egy interjújában nemrég elárulta a BBC-nek, hogy Kate sem örült minden ajándéknak, amit kapott, például annak, amit ő adott neki még a kapcsolatuk elején: „Egyszer vettem egy távcsövet a feleségemnek – sosem hagyja, hogy elfelejtsem” – vallotta be nevetve. „Próbáltam meggyőzni magam róla, hogy ’de hát ez lenyűgöző, milyen messzire el lehet vele látni’. Ő meg csak nézett rám, hogy ’Ez egy távcső, miről beszélünk?’. Szóval nem alakult túl jól. Őszintén szólva nem értem, miért vettem meg neki ezt.”

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Vilmos arról is beszélt, hogy a karantén alatt óriási felismerésre jutott magával és a Katalinnal szemben: „Az otthoni oktatás kapcsán rájöttem, hogy sokkal kevésbé vagyok türelmes, mint a feleségem. Tulajdonképpen csapatmunkában dolgoztunk, azaz én megpróbáltam rávenni a gyerekeket, hogy csinálják, amit kell, aztán Katalin becsatlakozott, amikor minden rosszul sült el” – magyarázta. „Be kell ismernem, hogy kicsit szégyellem a matematika tudásom. Nem tudom megcsinálni a másodéves anyagot” – vallotta be a herceg, aki egyébként nemrég a mentális egészség fontosságának hirdetésére elindított egy projektet, amiben híres sportolókkal beszélget arról, miken mentek keresztül – legutóbb például David Beckhamet ültette le egy interjúra aki egy 1998-as Anglia-Argentína focimeccsről számolt be neki, amit a pályafutása sötét pillanatának tart.

Forrás: Harper’s BAZAAR/Town & Country/Daily Mail/Daily Mail/Marie Claire/Daily Mail/Daily Mail/Page Six/Harper’s BAZAAR
Nyitókép: nazarkru, Anwar Hussein, Karwai Tang, Tim P. Whitby, Samir Hussein, Jeff J Mitchell/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: