„Megváltoznak a prioritások” – Rebel Wilson barátnője őszintén mesélt arról, milyen az életük most, hogy megérkezett hozzájuk a kislányuk

Ramona Agruma nevét a fél világ megtanulta, amikor kiderült, ő Rebel Wilson barátnője. Azóta kislányuk is megszületett, Agruma pedig őszintén mesélt arról, hogy ez a prioritásaik megváltozásával is együtt járt.

„Egyszerűen másra kezdesz gondolni, önmagad helyett. Megváltoznak a prioritások. Amikor arra gondolsz, hogy ’Ó, úgy elmennék egy masszázsra vagy valami ilyesmire’, hamar rájössz, hogy igazából csak a babáddal szeretnél időt tölteni és otthon lenni” – mesélte Rebel Wilson barátnője egy reggeli műsorban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Reflektorfényben

De Rebel Wilsonnal való kapcsolata óta nemcsak ez változott meg az életében. Arguma, aki a Lemon Ve Limon ruházati cég alapítója, azt is elmondta, hogy partnere miatt ő is sokkal inkább reflektorfénybe került.

„Az elején ez sokkoló volt és kifejezetten nehéz, ugyanis nem voltam hozzászokva a sok figyelemhez” – mondta, majd hozzátette: „sokkal zárkózottabb vagyok, jobban szeretek otthon lenni”.

A 42 éves cégtulajdonos mára kezd hozzászokni a figyelemhez, viszont a magánéletüket továbbra is szeretnék megtartani maguknak. „Persze, nem menekülhetsz el a paparazzik elől” – tette hozzá Rebel Wilson párja. – „Ezek a fényképek hozzátartoznak a közszereplők életéhez, persze néha úgy kapnak le, hogy borzalmasan nézek ki, mikor éppen kirándulok vagy ügyeket intézek. De azt hiszem, ez már nem igazán érdekel” – zárta gondolatait Ramona Arguma.

Új tag az „anyák klubjában”

Rebel Wilson az Instagrammon jelentette be lányuk, Royce Lilian érkezését novemberben. A babafotó mellett hosszan írt arról, milyen leírhatatlan módon szereti a picit. Majd megjegyezte, büszke arra, hogy csatlakozhat az „anyák klubjához”.

Forrás: PageSix.com
Nyitókép: Jean Catuffe/GC Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: