Mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha egy éjszakára megszállnánk ezekben a víz alatti hotelekben

Ringat a víz!

Elsőre nehéz eldönteni, hogy csupán drága hóbort, vagy valóban felejthetetlen élményt nyújthat egy éjszaka a víz alatti hotelszobák valamelyikében. A lottó ötösre még várunk egy kicsit, addig meg marad az álmodozás...

Conrad Maldives Rangali Island – Maldív-szigetek

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Conrad Maldives Rangali Island (@conrad_maldives) által megosztott bejegyzés,

A Srí Lankától délnyugatra, az Indiai Óceán közepén lévő Maldív-szigeteki hotel Instagram oldala nem a víz alatti hotelszobákról készült képekkel vagy a víz alatti étterem bámulatos fotóival van tele, bár kétségkívül ez a szálloda egyik turisztikai vonzereje. Emellett persze nagyot nyom a latba a Maldív-szigetekre jellemző vakító kék víz és a hófehér homok. A hotel kiáll a környezettudatos mozgalmak mellett is, rendszeresen szerveznek szemétszedést, illetve a partmenti vizekből is begyűjtik a tengerbe került hulladékot. Egy éjszaka ebben a földi paradicsomban kicsit több, mint fél millió forintunkba kerül.

Atlantis The Palm – Dubai

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Atlantis The Palm, Dubai (@atlantisthepalm.ru) által megosztott bejegyzés,

Az Atlantis The Palm a szupergazdagok játszótere. Ha arra vinne minket a jó sorsunk két víz alatti lakosztály, a Posszeidon és a Neptun közül választhatnánk. A lakók a padlótól a plafonig nyúló üvegen keresztül gyönyörködhetnek a lagúna tengeri élővilágában. A pazar hangulatnak megfelelően az ár is meglehetősen borsos, 2 éjsza 2 felnőtt számára 4 millió forint, úgyhogy mi még gyűjtünk egy kicsit.

The Manta Resort – Zanzibar

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Places We Stay At (@placeswestayat) által megosztott bejegyzés,

A Tanzániához tartozó szigetcsoport két szigete közül Pembához közel található ez a szálloda, amit klausztrofóbiásoknak inkább nem ajánlanánk. Máskülönben vétek kihagyni. Az ablakokat keretező UV lámpáknak köszönhetően egész éjszaka foszforeszkáló vízi állatokban gyönyörködhetnénk. Minimum hableánynak éreznénk magunkat a kissé szűkös szoba falai között. A csodaszép bungalló ára egy éjszakára 480 000 Ft.

Nyitókép: BlueOrange Studio/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: