Töltsd ki ezt a tesztet, és kiderül, milyen állat lennél!

Napi 5 perc önismeret

Mai személyiségtesztünk kitöltésével kiderítheted, az alábbi 4 állat közül melyikre hasonlítasz leginkább!

Egy rohanós munkanap után jól esik egy kis lazítás? Kapcsolódj ki pár percre ezzel a teszttel! Válaszolj 10 kérdésre, és a kapott szám alapján megtudhatod, a golden retriever vagy esetleg inkább az oroszlán jellemzői illenek rád.

Minden sorban értékeld a szavakat az alapján, mennyire igazak rád. Amelyik a legjobban passzol, arra írj egy 4-est, amelyik nagyjából igaz, arra 3-ast, amelyik kevésbé jellemez, arra 2-est, amelyik pedig egyáltalán nem vonatkoztatható rád, arra 1-est.

A táblázat:

Légy őszinte a kitöltés során, még akkor is, ha épp egy negatív tulajdonságodat kell beismerned. Soronként haladj, és értékeld a szavakat 1-4-ig.

Az értékelés:

Minden oszlop egy állatot jelöl. Balról jobbra: oroszlán, vidra, golden retriever, hód. Oszloponként haladva – fentről lefelé – add össze a beírt számokat, így minden állathoz kapsz egy számot. Az jellemez téged leginkább, amelyikhez a legmagasabb érték kapcsolódik.

Az oroszlán
Nem riadsz vissza a döntéshozataltól, vezető típus vagy. Évezed a kihívásokat és a bonyolult feladatokat, keresed a lehetőséget a fejlődésre. Rendkívül célorientált vagy, így előfordulhat, hogy az érdekeid érvényesítése során elnyomsz másokat. Bizonyos helyzetekben ingerülten lépsz fel. Hagyj másokat is érvényesülni, ne élj vissza a dominanciáddal!
Erősségek: célorientált, határozott, erős
Gyengeségek: állandó harciasság, elnyom másokat
A vidra:
Kimondottan szociális teremtmény, így ha ez az állat jellemez téged, valószínűleg te is szívesen vagy más emberek társaságában, és nehezen viseled, ha nem nyered el az emberek szimpátiáját. Élvezed a népszerűséget, és azt, ha támogathatsz, motiválhatsz másokat. Széles a kapcsolati hálód, ennek elkerülhetetlen következménye, hogy sok felszínes ismeretséget ápolsz. Gyakran adsz ki a kezedből összecsapott munkát, időnként pedig a környezetedre sem fordítasz különösebb gondot.
Erősségek: nyitott, pozitív, emberbarát
Gyengeségek: nem tudja, mikor célszerű hallgatni, könnyelmű
A golden retriever:
Könnyen építesz ki mély kapcsolatokat, hűséges típus vagy. Számodra komfortot nyújt az állandóság; a változásban elveszel. Rendkívül érzékeny, törődő típus vagy, néhány közeli személy van az életedben, de velük szoros kapcsolatot ápolsz. Igényled az elismerést. Csak strukturált, jól szervezett munkakörnyezetben tudsz dolgozni.
Erősségek: nyugodt, segítőkész, támogató
Gyengeségek: határozatlanság, naivitás, elfogultság másokkal szemben, nehezen fejezi ki az érzéseit
A hód:
Hiszel abban, hogy mindennek megvan a helyes megoldási módja, és te e szerint végzed a dolgaidat. A rend számodra elengedhetetlen. Nagyon kreatív vagy. Mindent meg akarsz oldani. A golden retrieverhez hasonlóan nem vagy magabiztos a változások idején, szükséged van megnyugtatásra.
Erősségek: magas elvárások, rend, tisztelet
Gyengeségek: teljesíthetetlen elvárások önmaga és mások felé, a tökéletesség hajszolása

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: