Melyik pasi jobb az ágyban: a nőfaló vagy a komoly kapcsolatra törekvő?

Vajon azok a férfiak tudnak jobban teljesíteni az ágyban, akik már rengeteg nővel voltak, vagy azok, akik csak néhány hosszabb párkapcsolatot tudhatnak a hátuk mögött?

Forr a levegő közöttetek, minden randi jól zajlott, egyetlen piros zászló sem csapódott az arcodba a beszélgetések során? Úgy tűnik, végre találtál egy megfelelő partnert. Legkésőbb ekkora pedig már biztosan megfogalmazódott benned a kérdés: vajon milyen lesz majd a lepedőn nyújtott teljesítménye, és mikor a legjobb megejteni az első együttlétet? Ez utóbbira valószínleg nincsen jó válasz. Van, aki abban hisz, hogy jobb minél korábban megtudni, passzoltok-e az ágyban, más szerint pár randit érdemes azért kivárni, és akadnak olyanok is, akik érzelmi kötődés nélkül képtelenek szexuális kapcsolatot létesíteni.

Van azonban egy becsapós dolog, amivel kapcsolatban nagy tévedésben vagyunk mi, nők. Ha eddig azt hitted, hogy a Casanovák és a nőfaló pasik – több kaland, több tapasztalat alapon – biztos valamit nagyon tudnak az ágyban, akkor lehet, hogy meglepődsz.

Agyban, vagy ágyban dől el?

szex erotika párkapcsolat együttlét szerelmeskedés romantika
Fotó: LanaStock / Getty Images

Azok a férfiak, akik minden nap más lányt visznek haza, vagy gyakran váltogatják a partnereiket, nagy valószínűséggel sokkal kevesebbet tudnak az ágyban nyújtani, mint a hosszabb, minőségi kapcsolatokkal rendelkező társaik. Hogy miért? Az egyéjszakás kapcsolatokban a férfi valójában csak fizikailag, és legfőképp maga előtt bizonyít. Ha egy férfinak nincs igénye, és legfőképp ideje arra, hogy igazán kiismerjen egy női lelket és testet, akkor csak a felszínt kapargatja. Lehet, hogy képes lesz olyan mutatványokra, amiket a pornó filmekben láthatsz, és lehet, hogy egy-két megmozdulása hihetetlen örömökhöz juttat, de soha nem lesz igazán teljes az együttlétetek. Mert nem fog tudni eljuttatni addig a gyönyörig, ameddig egy olyan pasi, aki az idejét annak szenteli, hogy megismerjen, és aki figyel arra, hogy úgy kényeztessen, ahogy az neked jó.

Élvezetek hajszolása

szex szerelem vonzalom csók szenvedély
fotó: LanaStock / Getty Images

Az egyéjszakás, vagy rövidtávú kapcsolatok – mivel nem kell sokat beletenni sem érzelmileg sem fizikailag – abban az illúzióban tartják a férfit, hogy rengeteg lehetősége van. Ezzel az egésszel pedig valójában az önértékelését próbálja fenntartani, ugyanakkor mivel azt hiszi, hogy bárki pótolható, sokszor rá sem ébred, hogy nincsenek valódi, értékes kapcsolatai. Az egyéjszakás kapcsolatokból pedig csupán azt tanulja meg, mi az, ami számára a legjobb, és a saját kielégülését hajszolja.

Összhang és bizalom

Bár úgy tartják, számos módja van, hogy kiderítsük, milyen lehet valaki az ágyban, azért ezt előre nem lehet megmondani. Nemcsak a fizikai vonzódáson és adottságokon múlik ugyanis, hogy lesz-e összhang köztetek az ágyban, hanem a kommunikáción, a kapcsolódásotok mélységén és bizalmasságán is. Ezt azonban ki kell építeni. Nem mondjuk, hogy a nőfaló pasikat nem lehet olykor megszelidíteni, de biztos vagy benne, hogy vállalod a kockázatot? Ha azonban olyan férfire lelsz, akivel mindketten arra törekedtek, hogy minél jobban megismerjétek egymást, akkor jó esélyetek van rá, hogy a gyönyörök olyan kapuján lépjetek át, amin a diszkókirályok hiába kopogtatnak.

Nyitókép: Deagreez / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Legnépszerűbb cikkek: