Mém lett Reese Witherspoon évösszefoglalójából: íme, 10 sztár, aki elfogadta a színésznő kihívását

A Doktor Szöszit alakító Reese Witherspoon ötlete azonnal berobbant, és más hírességeket is inspirált! Egyre több sztár tölti fel a saját összeállítását 2020-ról, szóval ne lepődj meg, ha a te hírfolyamodban is egyre több kollázs bukkan majd fel!

Van valami, amit teljes bizonyossággal kijelenthetünk a sztárokról: méghozzá azt, hogy imádnak kihívásokat indítani a közösségi oldalaikon, amik általában néhány óra alatt felrobbantják a netet. Ezeken a platformokon beszélnek például azokról a fontos társadalmi kérdésekről, amelyek közel állnak a szívükhöz: július végén fekete-fehér képek árasztották el a feedjeinket #WomenSupportingWomen hashtaggel ellátva, amellyel a török nők iránti támogatásukat fejezték ki és kiálltak a családon belüli erőszak ellen. „Ez sokkal több annál, mint egy lehetőség, hogy kirakj magadról egy szép képet. A közösségi média annyi jóra képes, de a tervezett üzenet gyakran hamar elvész – kicsit olyan, mint az a játék, amikor valaki fülébe suttogsz valamit, aki továbbadja másnak és így tovább, az eredeti üzenet pedig a végére teljesen megváltozik. Tehát posztold a fotód, de azokért a nőkért tedd meg, akik erőszak áldozatai lettek”fejtették ki a challenge célját.

Azonban a jótékonysági ügyek mellett néha szükség van a nevetésre is, hiszen (szinte) nincs olyan élethelyzet, ami ne indítaná be a mémgyárat. A countryzene királynője, Dolly Parton például arról posztolt egy kollázst év elején, hogy milyen fotó szerepelne a profilján a különféle social media felületeken, most pedig Reese Witherspoon döntött úgy, hogy feldobja egy kicsit az Instagramozók napjait. Az Oscar-díjas színésznő ugyanis feltöltött egy vicces montázst 2020-ról: ehhez pedig a saját szerepeiről (Többek között a Doktor Szöszi Elle-je, vagy a Vadon Cherylje) készült jelenetfotókat használt.

Fotó: Instagram/@reesewitherspoon

A vizuális összefoglalója az idei évről természetesen számos hírességet inspirált a játékra, azaz a #ReeseWitherspoonChallenge máris hatalmas trend a social media oldalakon – ezért összegyűjtöttünk néhány vicces posztot azok közül, akik már vállalták a színésznő kihívását!

Cara Delevingne

Fotó: Instagram/@caradelevingne

Jennifer Garner

Fotó: Instagram/@jennifer.garner

Jon Bon Jovi

Fotó: Instagram/@jonbonjovi

Zooey Deschanel

Fotó: Instagram/@zooeydeschanel

Oprah Winfrey

Fotó: Instagram/@oprahmagazine

 Kerry Washington

Fotó: Instagram/@kerrywashington

Karlie Kloss

Fotó: Instagram/@karliekloss

Viola Davis

Fotó: Instagram/@violadavis

Kate Beckinsale

Fotó: Instagram/@katebeckinsale

Elizabeth Banks

Fotó: Instagram/@elizabethbanks

Nyitókép: Marla Aufmuth/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: