Mennyit dob rajtad egy smink? A világhírű beauty blogger bemutatja – videó

Napi 5 perc a szépségedért!

Kíváncsi vagy, milyen változásokat érhetsz el a sminkeléssel? Akkor nézd meg Nikkie de Jager rövid videóját, amiből kiderül, mennyire hatásos egy tökéletes make up!

A make up fanatikusoknak nem kell bemutatni Nikkie de Jager, holland származású sminkmestert, aki 2017-ben az amerikai Forbes magazin listáján a legtöbbet kereső bloggerek között szerepelt. Instagram és Youtube-csatornáján milliók követik, elképesztő előtte-utána videókat és sminkeket posztol nap mint nap.

Az egyik legmegdöbbentőbb videóját neked is érdemes megnézned, ebben azt mutatja meg, milyen sokat dob rajtunk egy smink. A felvétel alatt csupán a fél arcát festette ki, a másik orcájára még alapozót sem tett! 

Az előtte-utána állapot közötti különbség pedig egészen elképesztő!

Elmondása szerint, azért rukkolt elő ezzel az ötlettel, mert úgy érzi, hogy a sminkelés megítélése sok esetben egyáltalán nem pozitív. Szerinte viszont nem azért kell” sminkelni, mert valaki például nincs megelégedve önmagával. „No make up”-mozgalom ide vagy oda, a szépítkezés egyszerűen egy vidám időtöltés, nem beszélve az igen látványos eredményekről!

Nikkie szerint az a lényeg, hogy érezd jól magad a saját bőrödben, attól függetlenül, hogy a sminkre vagy inkább a természetességre szavazol!

A videó segítségével az alapozástól kezdődően, egészen a műszempilla felhelyezéséig nyomon követheted, hogyan dolgozik egy igazi profi. Bámulatos, hogyan alakít az arcvonásain, illetve a szemei és ajkai formáján. Annak ellenére viszont, hogy szuper technikákat mutat, azt is hangsúlyozza, hogy a sminkelésben nem léteznek szabályok. Tehát, ha egyik reggel úgy kelsz fel, hogy vörös ajkakat szeretnél és karakteres arccsontokat, bátran sminkelj!

A művész nemcsak a saját arcán bizonyította már, mennyit számít egy jó make up: hasonló videót készített korábban például Drew Berrymore színésznővel és Kim Kardashian reality-sztárral is.

Így sminkel Nikkie lépésről lépésre a videóban:

 1. Felviszi az alapozót, majd korrektort használ a szem alatti karikák eltüntetéséhez és az apró bőrhibák elfedéséhez
 2. Ceruza segítségével dús szemöldököt rajzol
 3. Barna szemhéjfestékkel alakít a szemformáján
 4. Miután felvitte a szemére az alapszínt, ráadásként egy enyhén csillogó árnyalatot ken fel az ujjai segítségével
 5. Ezután alakít a szemzug formáján egy fekete színű szemceruzával, majd ezzel párhuzamosan húz egy vonalat barna színnel a szeme alá a videóban látható technikával
 6. Ezt követően füstössé teszi az alsó szemhéjvonalat
 7. Egy kis csillogó színt visz fel a megrajzolt belső szemzug és az alá festett vonal közötti sávba, hogy még hangsúlyosabb legyen ez a terület
 8. Folyékony szemhéjtussal kihúzza a szemét
 9. Majd pedig soros műszempillát tesz fel
 10. Szépen kontúrozza arcát úgy, hogy az arccsontja és az állvonala is hangsúlyos legyen, majd bronzosítót és rózsaszínes árnyalatú pirosítót használ. Ezután pedig a kedvenc sminkterméke, a highlighter következik
 11. Ajakceruzával kiemeli a száját, majd egy rózsaszínes, nude árnyalatú rúzst ken fel. Végül pedig egy hasonló színű szájfénnyel koronázza meg a sminkjét.

 

Nyitókép: Youtube

 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: