Méregdrága dolgok, amikre soha senkinek nem lesz szüksége

A legnagyobb divatházak gyakran egymást túllicitálva rukkolnak elő olyan termékekkel, amiket valószínűsíthető, hogy ők maguk sem gondolnak komolyan.

A gyakran inkább kacatkategóriába is sorolható tárgyak beárazásakor pedig meg kell hagyni, nem is szégyenlősködnek. Borítóképünkön például egy Marc Jacobs által a tervezett, extrán limitált Louis Vuitton kisállathordozót láthattok. Mutatjuk a tervezők további, legelborultabb kreációit!

Ha építkeznél

Amennyiben a Leier téglát szinten alulinak és mainstreamnek tartanád, nem kell aggódnod, hiszen a Supreme, mint sok másra, már erre a problémára is megoldást kínál. A brand ugyanis elkészítette a saját box logójával fémjelzett darabját. A Supreme tégla egyébként funkcionalitását tekintve tényleg megfelel egy téglának és megjelenésekor nem is volt annyira borsos az ára, hiszen potom 30 dollárért dobálták utánunk. Azonban, mint az lenni szokott, órák alatt elkapkodták az összeset, 2016 pedig már elég régen volt – ma már alsóhangon 200 dollárt kell kifizetnünk darabjáért.

Fotó: Supreme

Az irodában kötelező

Nyilván mindenki használt már gemkapcsot, de Prada gemkapocs csak a legjobb dolgozóknak jár! Illetve azoknak, akik nem sajnálnak rá 185 dollárt. Igazából ez nem egy klasszikus értelemben vett irodai eszköz, funkcióját tekintve ugyanis inkább egy pénzcsipesz, ráadásul sterling ezüstből készült.

Fotó: Prada/Barneys

A játék szerelmeseinek

A Louis Vuitton is megtalálta a piaci rést és elkészítette a világ első designer jengáját. A divatház színes plexikből álmodta újra a játékot és természetesen monogramos mintájukat is rányomtatták. Persze ezt a luxust is meg kell fizetni, és a klasszikus kivitel ötezer forintos ára helyett ezért viszont legalább 3000 dollárt kérnek.

Fotó: Louis Vuitton

Fitness őrülteknek

A Louis Vuitton persze nemcsak a különböző társasjátékok szerelmeseinek kedvez kínálatában, hanem a sportolás kedvelőinek is. A márka ugrókötelét körülbelül 900 dollárért, míg mutatós kézi súlyzóit 3600 dollár körül kínálja. Persze ebbe a buliba más designer brandek is beszálltak és az Alexander Wang-nál olcsóbban is vehetünk ugrókötelet, pontosan 193 dollárért, de a Saint Laurent márványból készült súlyzójáért ugyanúgy ki kell fizetnünk a 2000 dollárt.

Fotó: Louis Vuitton

Trendi emberrablóknak

Az emberrablás egyik legfontosabb kelléke lehet egy gyorskötöző, aztán ha az emberrablónk esetlegesen fashionista biztos nem elégszik meg egy barkácsboltban kapható verzióval. Nos, rájuk gondolt a Christopher Kane designer, aki márkájának kínálatában 30 dollárért tette elérhetővé gyorskötözőit.

Fotó: Christopher Kane

A kocka el van vetve

A Saint Laurent a kockajátékok kedvelőit célozta meg Rive Droite lakberendezési vonaluk egyik kollekciójával. Ennek része volt egy dobókockaszett, melyen természetesen kristályok jelzik a számokat – 550 körüli áron. A Rubik kockájuk viszont valamivel olcsóbb, 121 dolláros árcédulát kapott.

Fotó: Saint Laurent

Márkahűeknek

Billie Eilish-nek biztos van Gucci jégkockatartója és még jó pár influenszernek is tudnánk karácsonyi ajándékként javasolni. Megjelenése évében 120 dollárért volt megvásárolható, ami mára a kereslet-kínálat elvén alakulva ára 600 dollárra kúszott fel.

Fotó: Gucci

Nyitókép: Fred Duval/FilmMagic

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: