Ez az álommelód a horoszkópod szerint

Nem szentírás, de sok benne az igazság!

Ingatlanügynök, filmrendező vagy pszichológus? Álmodozni szabad, még akkor is, ha már megtaláltad az utadat. Furdal a kíváncsiság, milyen állás passzolna hozzád a horoszkópod szerint? Mondd a csillagjegyed, mi megmutatjuk!

Néha mindannyiunkban felmerül a kérdés, vajon a megfelelő karriert választottuk-e? Ez teljesen természetes, sőt, a multipotenciális személyiségtípusúak például nem is tudnak vagy akarnak elköteleződni egyetlen szakma mellett. A tulajdonságaink, képességeink és a személyiségünk is meghatározza, miben lehetünk sikeresek, így ha még bizonytalan vagy, mivel akarsz foglalkozni életed hátralevő részében, az önismeret sokat segíthet, hogy megtaláld az álommelód. A következő horoszkóp az állatövi jegyek tulajdonságaiból következtet arra, mi passzolna hozzád. Lássuk, egyetértesz-e a leírással!

Halak

Jól tudod, hogy csupán a változás örök: könnyen alkalmazkodsz az új helyzetekhez, bátran nézel szembe a kihívásokkal. Kreatív, újító egyéniségként nem esik nehezedre elhagyni a járt utat, célod, hogy értékeset és maradandót alkoss. Amikor teljesen átszellemülsz, lehetetlenség kizökkenteni a munkádból. A képzelőerődet és az irigylésre méltó munkamorálodat animátorként, fotográfusként és rendezőként is kamatoztathatnád.

Kos

Karizmatikus, kreatív, tűzről pattant: magadra ismersz a felsorolt jelzők alapján? Elképesztő energiával veted bele magadat a különböző projektekbe, az sem akadályoz, ha teljesen egyedül kell megvalósítanod egy elképzelést. Tisztában vagy vele, hogy mi a célod, és mindent megmozgatsz, hogy el is érd azt. A lendületedhez egy impulzusokban gazdag környezet illik, a marketing és a PR-szakma berkein belül biztosan nem unatkoznál! Ha pedig mindig is arra vágytál, hogy a saját magad urad legyél, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy saját vállalkozásba fogj.

Bika

Az ördög a részletekben rejlik, és te ki is szúrod! Megbízható és leleményes munkatárs vagy, aki amint kész a feladataival, átadja magát a pihenésnek. Értékeled az élet apró dolgait, a nyáresti koktélozástól kezdve, egy spa-ban eltöltött, láblógatós napon át, mindenre vevő vagy. Gyakran megdicsérik a stílusérzékedet, vonz minden, ami szép és eleganciát sugároz, a lakberendezés vagy a szépségipar világában is otthonosan éreznéd magad.

Ikrek

Te vagy a társasági élet szíve-lelke! Felvillanyoz, ha megoszthatod a tudásod másokkal, fontosnak tartod, hogy kifejezd a saját gondolataidat. Remek előadóként órákig tudsz mesélni a kedvenc témáidról, ezért az oktatói pálya remekül passzolna hozzád. Hamar ráunnál az irodai létre, így valami pörgősebb munkakörben gondolkodj. Iskolai tanár, fitneszoktató vagy coach – csak azt kell megtalálnod, melyik terület áll hozzád a legközelebb!

Rák

Ha valamelyik kollégád elakad a munkájában, vagy tanácsra van szüksége, előbb fordul hozzád, mint a főnökéhez. Kivéve, ha épp te vagy az! 🙂 Mindenkit a szárnyaid alá veszel, empátiával fordulsz a körülötted lévőkhöz. Orvosként vagy nővérként igazi hivatásra lelnél, felnőttekkel, gyerekkel vagy akár állatokkal is jól bánnál. Egy hozzád hasonló, született filantróp pszichológusként, pszichiáterként, szociális munkásként vagy HR-esként is kiteljesedhet.

Oroszlán

Vonzod magadhoz az embereket, mint a mágnes: az élet minden területén van egy-két jó ismerősöd, aki boldogan várja a telefonhívásod, ha segíthet valamiben. Imádsz a középpontban lenni, jó érzéssel tölt el, ha minden szem rád szegeződik. Nagy történetmesélő vagy, a közönséged issza a szavaidat. Ha berobbannál a szórakoztatóiparba, nem botladoznál a siker felé vezető úton. A színészek, a sales-esek és a talk-show-k házigazdái is a tiédhez hasonló, karizmatikus vonásokkal rendelkeznek.

Szűz

Az alaposságodról és a hatékonyságodról ismernek, a legapróbb hibákat is ügyesen kiszúrod. Egy kampány megszervezése, néhány kimutatás vagy prezentáció elkészítése nem fog ki rajtad. Rendszerben gondolkodsz, szabatosan fogalmazol és mindent írásba foglalsz. Tudod, hogyan javíthatsz a munkafolyamatokon, és vágysz rá, hogy meg is valósítsd ezeket a változtatásokat. Olyan precizitást és munkafegyelmet igénylő pozíciók passzolnak hozzád, mit a titkárnői, a könyvelői, az elemzői vagy a mérnökinformatikusi munka.

Mérleg

Minden erőddel azon vagy, hogy ahol jársz, megteremtsd a harmóniát, és a munkahelyed sem kivétel ez alól. A végsőkig küzdesz azért, amiben hiszel, az igazság oldalán állsz, mindig nagy nyitottsággal fordulsz mások felé, minden szempontból körbejársz egy problémát. Ügyvédként, bíróként, mediátorként vagy tanácsadóként pontosan ezeket a tulajdonságaidat és erősségeidet domboríthatnád ki.

Skorpió

A Skorpió jegyűek ambiciózus, intelligens, céltudatos karakterek, akik teljesen belevetik magukat abba, amivel épp foglalkoznak. Ismerős, ugye? A munkádban tudsz kiteljesedni igazán, de ehhez szükséged van egy magasabb rendű célra. Roppantul kíváncsi, kísérletezős típus vagy, a laboratóriumi munka például biztosan lekötne. Az apróbb és a sorsfordító titkok sincsenek biztonságban, ha színre lépsz: oknyomozó újságíróként vagy rendőrként kalandos karriert futnál be.

Nyilas

Nem bírod a bezártságot, alig várod, hogy kiszabadulj a lakásból. Örök optimista vagy, akiben túlteng a kalandvágy. Csapatjátékosként arra inspirálsz másokat, hogy merjenek nagyot álmodni, így nem kizárt, hogy idővel remek vezető válna belőled. Tolmács, utazási ügynök, coach vagy eladó – melyik munkakörben tudnád elképzelni magad?

Bak

Ha megtalálod a közeget, ahol bizonyíthatsz, te vagy az elszánt, de mindeközben kiegyensúlyozott és türelmes alapember a munkahelyeden. Nem kell a szomszédba menned egy kis ambícióért, de stabilitásra van szükséged, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Ingatlanközvetítőként, tudósként, technikusként és programozóként is profi lehetsz, ha kitanultad az adott szakmát.

Vízöntő

Mutass még egy embert, aki annyira lelkesedik az új feladatokért, mint te! A hagyományos szakmák nem keltik fel az érdeklődésed, vannak, akik különcnek gondolnak emiatt. A saját elveid szerint éled az életed, és nem ritka, hogy elveszel a gondolataidban. Művészként, újságíróként, aktivistaként a problémák mélyére áshatsz és értékeket közvetíthetsz mások felé. Bármilyen projektet sikerre vihetsz, aminek egyetértesz a célkitűzésével, és úgy látod, érdemes energiát fektetni a megvalósításába.

Nyitókép: biscotto87/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: