Mesés formák és vibráló színek, Elton John piacra dobta első szemüvegkollekcióját

Az elmúlt évtizedek alatt a strasszokkal díszített, túlméretezett szemüvegek a Grammy-díjas énekes védjegyévé váltak. Eljött az idő, a legendás zenész végre kiadta saját szemüvegkollekcióját, amit excentrikus stílusa és fényes karrierje ihletett.

A brit ikon most a Sam’s Club és a Walmart áruházláncok közös együttműködésével a tömegek számára is elérhetővé teszi az extravagáns és jellegzetes kiegészítőt. Az előadóművész szemüvegkollekcióját, amit találóan Elton John Eyewear névre kereszteltek, listavezető dalai és ikonikus ruhái ihlették, nem mellesleg maga a híres énekes tervezte a kollekció minden darabját.

Az Elton John Eyewear létrehozása valódi szerelem volt. A kollekció megalkotása egy hihetetlen utazás volt a karrieremen és a divaton keresztül. Ez utóbbi minden egyes fellépésem során a színpad közepére szegezett. A szemüveg mindig is szimbolikus tükörképe volt annak, hogyan érzem magam és mit akarok kreatívan ábrázolni az adott pillanatban” – nyilatkozta a híres zenész. „Mindig is nagyon sokat foglalkoztam azzal, hogy életre keltsem a színpadi és a személyes stílusom. Most ahelyett, hogy egy másik tervező kreációjához nyúlnék, van sajátom! Hihetetlen, hogy ez végre megszülethetett és hogy megoszthatom a rajongóimmal szerte a világon.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elton John (@eltonjohn) által megosztott bejegyzés

A kínálatban három termékcsalád található. A Foundation Collection, aminek darabjai az örökzöld formákat képviselik, a The Capsule Collection, amit Elton John zenei utazási inspiráltak, valamint a The Master Collection, ami a brit énekes személyes gyűjteményének reprodukciói. „Minden egyes darab mögött van egy történet, amik fejezetek a karrieremben” – árulta el a híresség. A szemüvegkeretek elnevezése az énekes karrierjének egy-egy mérföldkövére vagy szentimentális pillanatára utal. Csak hogy néhányat említsünk közülük: Rocketman, A-List, Prodigy. Minden egyes darab megtervezése, a névtől kezdve a formákon át, egészen a vibráló színekig, egy séta volt az emlékek útján.

Forrás: people.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: