Mesevilágba illő esküvői fotók díjnyertes menyegzőkről

Hagyományok, modern részletek és a természet csodái - ezek jellemzik azokat az esküvői fotókat, amelyek Costa Ricától egészen Portugália homokos partjaiig repítenek el minket.

A Belief Awards névre keresztelt díjátadón az esküvői fotók mögött álló kreatívok, szervezők munkáját díjazzák. Az idén 13. alkalommal megrendezett átadó díjnyertes esküvőinek fotóit látva kijelenthetjük, hogy a természetközeli menyegzők évről-évre népszerűbbek:

Lélegzetelállító látvány Costa Rica szívében

Fotós: Ari Mendez, esküvőszervező: Meghan Cox

Danielle Harper és Marcus Yaeger esküvőjét a costa ricai Tamarindóban rendezték meg. A pár a nagy napjára egy magánvillát béreltek ki, amelynek udvarából csodás kilátás nyílik a vidékre.

A különleges sziget szépsége tökéletes háttérként szolgál

Fotós: Alvaro B. Miranda, esküvőszervező: Maria Connie Martins Vieira

Sarah Ware és James Woznicki az Azori-szigeteken mondta ki a boldogító igent, ahonnan a hegyeket és a szigetet körülvevő Atlanti-óceánt is megcsodálhatták.

Voltak olyan esküvőszervezők, akik a lenyűgöző belső tereket részesítették előnyben

Fotós: Bandel Studio, esküvőszervező: Veronica Frasca

Az olasz villák pompáját semmi sem múlhatja felül! A milánói Villa Trivulzio enteriőrje tökéletesen passzolt Patrícia Rennó Pinto és Gabriel Santana esküvőjéhez, amellyel a hagyományok előtt tisztelegtek.

Amikor a természet a dekoráció

Fotós: Carlos Elizondo, esküvőszervező: Estela Maldonado

Lauren and Chris mexikói esküvőjének sztárjai – természetesen csak az ifjú pár után – a környéken őshonos virágokból kialakított, piros és pink színben pompázó díszítőelemek voltak.

Az esküvő, amit még Jay Gatsby is megirigyelne

Fotós: Pedro Bento, esküvőszervező: Rui Mota Pinto

A mai napig népszerűek a tematikus lakodalmak. Ezt bizonyítja David és Loic esküvője is, ahol egy napra a ’20-as évek forgatagába csöppenhettek bele a vendégek. A „viharos húszas évek” (Roaring Twenties) időszakát felidéző estéről a flapper ruhák és tollas fejdíszek, a korhű dekoráció és természetesen a véget nem érő táncmulatság sem hiányozhatott.

Az első közös utazás

Fotós: Iceland Wedding Photo, esküvőszervező: Vigdís Segatta

A kanadai származású Christopher és Kristen a házasságkötésük előtt sosem látogatott Észak-Amerikánál távolabbra, legalábbis együtt. Az első közös nyaralásukat Izlandra szervezték és úgy gondolták, ha már ott járnak, még különlegesebbé teszik az élményt – az esküvőjüket a szigetország vadregényes tájain tartották meg.

Klasszikus tengerparti esküvő

Fotós: Bandel Studio, esküvőszervező: Veronica Frasca

Homokos tengerpart, a hullámok moraja és egy boldog, szerelmes pár. Viviane és Juliano Mexikó partjain egy egyszerű, hagyománytisztelő esküvői szertartáson mondta ki a boldogító igent.

Tisztelgés a kultúra előtt

Fotós: Joseph Nance, esküvőszervező: Mario Ayala

Jacob és Tania úgy döntöttek, Guatemalában tartják meg az esküvőjüket, de ragaszkodtak ahhoz, hogy ázsiai gyökereik, az ország kulturális hagyományai határozzák meg életük egyik legemlékezetesebb napját. Az esküvőszervező a helyszínen Guatemala természeti adottságait hangsúlyozta és ezt egészítették ki az ázsiai tradíciók.

Nyitókép: Tomas Šimkus/Belief Awards

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: