Michael Bublé tündéri fotóval köszöntötte kislányát az első születésnapján

A négygyermekes apuka igyekszik minél több időt tölteni a családjával, főleg, hogy néhány éve nagyon nehéz időszakon mentek keresztül.

Michael Bublé elképesztően édes fotót osztott meg legkisebb lánya, Cielo első születésnapjáról. „Elképesztő, hogy miután egyszer valaki belép az életedbe, és el sem tudod képzelni, hogyan éltél korábban nélküle. Boldog 1. születésnapot Cielito” – írta a képek mellé. A négygyermekes apuka büszkén tartja a kislányát, és úgy tűnik Cielo érdeklődést mutat a zene iránt is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Bublé (@michaelbuble) által megosztott bejegyzés

Mesébe illő szerelem

A háromszoros Grammy-díjas énekes 2008-ban ismerte meg a színésznőként és modellként is dolgozó Luisana Lopilatot egy Buenos Aires-i Michael Bublé koncert után. A fellépés utáni összejövetelre az énekes leendő felesége egy másik férfival érkezett, ezért Bublé először azt hitte, hogy egy párt alkotnak. Hamar kiderült azonban, hogy Lopilato nemcsak szingli, de az énekes lelkes rajongója is. Michael Bublé állítólag első látásra beleszeretett a 12 évvel fiatalabb argentin szépségbe, akit két évvel később feleségül is vett. 

Videóklipben tudatták a világgal, hogy bővül a család

A pár tavaly februárban, az énekes I’ll Never Not Love You című dal videóklipjében tudatta a világgal Cielo érkezését. A házaspárnak van három nagyobb gyermeke is, Noah (9), Elias (7), Vida (5), Cielo pedig a napokban ünnepelte első születésnapját.Ebből az
alkalomból Luisana Lopilato is megható bejegyzést tett közzé, amiben azt írta: „Ma van egy éve, hogy erre a világra jöttél, és örökre megváltoztattad az életemet. Elöntenek az érzések, amikor visszaemlékszem az első lépéseidre, a mosolyodra és az édes nevetésedre. Ez egy különleges nap, ezért szeretném, ha tudnád, hogy mennyire szeretlek, és mennyire hálás vagyok azért, hogy vagy. Boldog első születésnapot, Cielo. Nagyon szeretlek.”

Argentin-kanadai neveltetést kapnak a gyerekek

A Bublé házaspár nem titkolja, hogy a nevelési stílusuk nem éppen egyforma. „Nagyon büszke vagyok a kanadai gyökereimre. Ez azt jelenti, hogy konzervatív és udvarias vagyok, szeretem, ha minden rendezett módon zajlik. Az argentinok sokkal szabadabbak és lazábbak. Ám ez mégis tökéletes összhangot eredményez” – mondta az énekes, és hozzátette, hogy eleinte ugyan nehéz volt megbirkózni a kulturális különbségekkel, de szereti a felesége könnyedségét. „Úgy gondolom, hogy a gyerekeim mindkét világból a legjobbat kapják. Pedig ezek a világok sokszor nagyon különbözőek.” 

Ez minden szülő rémálma

A család élete azonban nem volt mindig felhőtlen. 2016-ban borzasztó nehéz időszakon mentek keresztül, miután kiderült, hogy májrákot diagnosztizáltak az akkor még csak 3 éves Noahnál. A szülők mindent félredobtak és az összes erejükkel azon voltak, hogy tartsák a lelket egymásban. „Luisana és én felfüggesztettük a karrierünket, hogy minden időnket és figyelmünket arra fordítsuk, hogy segítsük Noah-t a gyógyulásában” – idézte fel néhány éve az énekes azt az időszakot, ami állítása szerint minden szülő rémálma. „Ez a lehető legrosszabb dolog, ami egy szülővel történhet. Bárcsak én lettem volna beteg.” A 18 hónapos kezelés után, Noah 2017-ben lett tünetmentes, és kiengedték a kórházból. Az énekes akkor arról mesélt, hogy kisfia betegsége miatt másképp gondolkodik az életről. „Senkinek nem kívánok ilyen fájdalmat. Azt hiszem, ha valaki átéli az igazi félelmet, akkor utána lehetősége nyílik rá, hogy mélyebb életet éljen.”

Túljutottak a nehézségeken

Az énekes és a felesége ekkoriban nemcsak Noah gyógyulásáról beszélgettek hosszan, hanem arról is, hogy mindez hogyan hatott a kapcsolatukra. Az ilyen traumát a párok nagy része nem vészeli át, és a legtöbb esetben elválnak. Akik viszont együtt maradnak, általában újabb babát vállalnak” – mesélte az énekes. Szerencsére velük az utóbbi történt, ugyanis nem sokkal Noah betegség után megszületett Vida, akinek a neve spanyolul életet jelent. Noah szerencsére mára egészséges, és az énekes szerint az sem kizárt, hogy egyszer apja nyomdokaiba lép. „Több tehetség szorult a kisujjába, mint az én egész testembe!” – mondta büszkén Bublé.

Forrás: People, Independent, Hello Magazine

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: