Jóban-rosszban együtt: Michael J. Fox és Tracy Pollan 35 éve kitartanak egymás mellett

A Vissza a jövőbe filmek sztárja a házassága kapcsán azt mondta: „ez volt eddigi életem legjobb 35 éve”.

Miközben sorra érkeznek a hírek a sztárpárok válásairól, felüdítő olyan mérföldkövekről is hallani, mint a 35. házassági évforduló. Michael J. Fox (62) és felesége, Tracy Pollan (63) az Instagrammon írtak egymásnak bájos üzeneteket a jeles évforduló alkalmából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés


35 évnyi nevetés, élet, szeretet

Fox egy fotósorozatot osztott meg Instagram oldalán, a közös albumokból fotózott ki képeket. A posztban édesen köszönte meg feleségének az együtt töltött időt: „35 évnyi nevetés, élet, meghallgatás és szeretet. @tracy.pollan. Köszönet mindenért. Örökre a tiéd, Mike” – írta a képekhez.

Még további sok kaland

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tracy Pollan (@tracy.pollan) által megosztott bejegyzés


A feleség egy frissebb fotót osztott meg a közös nyaralásukról, melyhez az alábbi sorokat írta: „35 év!!! Boldog évfordulót, szerelmem. Előttünk van még sok csodálatos közös kaland. Nem is tudnálak ennél jobban szeretni”. A posztra Fox a kommentek között válaszolt: „Ugyanígy érzek, épp olyan szép kalandok, mint amilyen szép vagy. Boldog évfordulót!”

A munka összehoz

Fox és Pollan először a Családi kötelékek című vígjáték sorozat forgatásán találkoztak, ahol Fox alakította az egyik főszereplőt, egy Alex P. Keaton nevű fiatalembert. Pollan a negyedik évadban csatlakozott a sorozathoz, ahol Fox karakterének barátnőjét, Ellen Reedet játszotta. Nem sokkal később újra találkoztak a Fények, nagyváros forgatásán. Ekkor kezdtek el randizni, majd hét hónap múlva, 1988 júliusában összeházasodtak. Négy gyermekük van – Sam (34), Aquinnah (28) és Schuyler (28), Esmé (21). Bár a gyerekek már felnőttek, a családi kötelék most is nagyon erős, és gyakran mutatkoznak együtt. Ezt a gyermekeikkel közös fotót korábban, anyák napja alkalmából osztotta meg a sztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés

Házassági tanácsok

Michael J. Fox egy interjúban azt mondta, hogy a Pollannel való házassága „életem legjobb 35 éve”. Tanácsot adott arra nézve is, mitől lesz boldog egy házasság: „Adunk teret egymásnak arra is, hogy hibázzunk. Erre mindig emlékezni kell. Nem kell a kis dolgokon fennakadni. Ez a szép a házasságban, hogy ketten vagyunk”.

Kendőzetlen őszinteség

Michael J. Fox mellett romló egészségügyi állapota mellett is kitart a felesége. A színész Parkinson-kór által megkeserített, küzdelmes hétköznapjaiba egy őszinte és megrázó dokumentumfilmben enged bepillantást, amely az Apple TV+ kínálatában érhető el. A STILL: A Michael J. Fox Movie premier előtti, hollywoodi bemutatóján Los Angeles-ben élő szerzőnk is részt vett. Az exkluzív helyszíni beszámolót ITT találod.

Nyitókép: Rick Kern / Getty Images
Forrás: People

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

Legnépszerűbb cikkek: