Midiruha tízszer: a legjobb darabok 15 000 forint alatt

Ott a helye minden gardróbban

Tökéletes, lenge nyári viselet, aminek a hűvösebb időben is hasznát vesszük - na, ezért bolondulunk a midikért. Összegyűjtöttük a legjobbakat 15 ezer forint alatt, mentsd át őket bátran az őszi szezonra is!

A nyár utolsó hónapjába léptünk, ami azt jelenti, hogy vészesen közeledik az ősz (persze, ezt a tényt valamiért minden évben próbáljuk figyelmen kívül hagyni). Pedig az üzletek polcain megjelenő hosszú ujjú felsők és átmeneti kabátok már arra figyelmeztetnek minket, lassan jönnek a hűvösebb napok. Mit tesz ilyenkor egy élelmes fashionista? Olyan ruhákat vásárol, amiket a nyár hátralevő részében, a legnagyobb kánikulában is fel tud venni, de gondol arra is, hogy az új szerzemények az őszi gardróbjába szintén gond nélkül beépíthetők legyenek. Itt jönnek képbe a különböző midiruhák.

Egy lenge, spagettipántos midi dressznél nem is találnánk kényelmesebb viseletet. Az ősz folyamán hordhatjuk blézerrel, dzsekivel, de akár egy hosszú ujjú felsőt is felvehetünk alá. A lábunk sem fog lefagyni a zordabb időben – a legújabb trendek szerint, egy nadrágot is felkaphatunk a ruha alá. Szó mi szó, egy ilyen ruha igazán jó befektetés, hiszen rengeteg különböző elegáns vagy sportos outfitet kreálhatunk vele. Íme a 10 kedvencünk, amiket már 15 ezer forint alatt beszerezhetsz.

Csíkos lenvászon ruha, Mango 13 995 Ft

Átlapolt midi övvel, Reserved 9995 Ft

Ujjatlan midi ruha, Stardivarius 6995 Ft

Pöttyös ruha hasítékkal, Zara 13 995 Ft

Lenruha, Mango 13 995 Ft

Texturált midiruha, Zara 9995 Ft

Átlapolt ruha övvel, Bershka 6995 Ft

Spagettipántos midi zsebekkel, Pull&Bear 8995 Ft

Pöttyös midi, Zara 9995 Ft

Virágos ingruha, Zara 13 995 Ft

Nyitókép: Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: