Miért nem mosolyog Victoria Beckam? Elárulta az igazat!

Az elmúlt napokban Victoria Beckhamre irányult a reflektorfény, hiszen az egykori Posh Spice nemrégiben lépett be az ötödik ikszbe és ennek apropóján a vele készült interjúk sokaságában érdekes információkat osztott meg magáról.

Ha Victoria Beckhamre gondolunk, sok korszaka eszünkbe jut, azonban egy mindben közös: miközben férje sármos félmosollyal szerepel közös fotóikon, addig ő általában kifejezéstelen arccal pózol a vörös szőnyeg mellett sorakozó fotósok hada előtt. Sokáig úgy gondoltuk, ez azért van, hogy teljesen elrejthesse előlünk az esetleges ráncait, viszont ettől nagyobbat nem is tévedhettünk volna. Victoria Beckham ugyanis maga rántotta le a leplet erről a titokról.

„Nemrég megnéztem magamról néhány fotót és nagyon megdöbbentett, hogy milyen boldog vagyok. A múltban a vörös szőnyegen készült képekről mindig egy idegesnek és bizonytalannak tűnő nő nézett rám vissza. Mindeközben az emberek egy mindig rosszkedvű és szigorú nőt láttak, ez nem így volt.”

– mondta a Sunday Times-nak. Tehát Victoria „mogorvaságának” köze nem volt a ráncokhoz. Ezek a mosolytalan pillanatok sokkal inkább egy védekező mechanizmus részeként működtek, hiszen a bizonytalan és megszeppent mosolyok nem éppen a legnagyobb sztárok vörös szőnyeges pillanataihoz valók.

Az év szülinapi partija

Természetesen nemcsak interjúk végeláthatatlan sora várt rá az ötvenedik születésnap apropóján, hanem bizony az év legmenőbb szülinapi partiját is összedobta. Lehet, túlzásnak tűnhet ezt így április végén kijelenteni, de az eseményről készült fotók és a résztvevők által feltöltött videók arról tanúskodnak, hogy nehéz dolga lesz mindazoknak, akik Victoriát akarják überelni. A sztár természetesen családja társaságában érkezett meg London egyik legmenőbb privát klubjába, az Oswald’s-ba, ahová nem is akárkiket invitált meg, hogy együtt ünnepelhessen velük.

Victoria születésnapja ugyanis legalább annyira hemzsegett a sztároktól, mint egy díjátadó vörös szőnyege. Az eseményről nem hiányozhatott barátnője, Eva Longoria, de Guy Richiel, Salma Hayek, Gordon Ramsey vagy Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley sem hagyták ki az év buliját. Sokak meglepetésére pedig még Tom Cruise is tiszteletét tette.

Persze egykori kolleganőiről sem feledkezett meg, hiszen a Spice Girls tagjai máig jó viszonyt ápolnak egymással, így Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Melanie Brow is mind jelen voltak. Persze sejthetitek, hogyha az egykori lánycsapat újra egy helyen volt, bizony felcsendült egy régi slágerük is. Az ötösfogat ezúttal a Stop-ot adta elő, a nosztalgiafaktort pedig még a koreográfia is fokozta. Köszönjük David Beckhamnek, hogy megörökítette számunkra ezt az ikonikus pillanatot!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés

Na, és persze azt is, hogy a korábbi sérülése miatt még mindig sántikáló, a parti végére igencsak elfáradt Victoria Beckhamet a hátán vitte haza. Na jó, igazából csak nem akarta engedni, hogy felesége mankóival sántikáljon el a rájuk várakozó autóig, de így ismét bizonyították, hogy micsoda remek páros az övék!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WHOOPSEE (@whoopsee.it) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: John Shearer/WireImage

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: