Milyen növény illik hozzád a csillagjegyed szerint?

A zodiákusodhoz illő növények segítenek a béke megteremtésében, a harmonikus otthoni környezet kialakításában és pozitív energiákkal töltik meg a teret. Általuk bevonzhatod a szerencsét és egyensúlyt teremthetsz az életedben.

Itt a lehetőség, hogy felfedezd a csillagjegyedet legjobban képviselő növényeket, hogy szerencsét vonzz velük az életedbe és megélhesd a zodiákus jegyedhez kapcsolódó minőségeket. A csillagjegyünkkel harmonizáló növények olyan környezetet hoznak létre otthonunkban, amelyek pozitív energiákat és egyensúlyt teremtenek. Elősegítik a személyes fejlődésünket és kapcsolatunkat önmagunkkal. Gondozásuk során könnyebben megtaláljuk belső békénket és segítenek abban, hogy a csillagjegyünknek megfelelő tulajdonságaink, erényeink felerősödjenek és eredményesebben alkalmazkodhassunk környezetünkhöz is.

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy bizonyos növények nem maradtak a lakásban életben. Ez sem véletlen, én például számtalan fikuszt kinyírtam már. Nem vagyunk egy hullámhosszon. Viszont jó tudni, hogy többé nem leszünk szúrósak, mint egy kaktusz, ha a hozzánk illő növényt ápoljuk.

növény virág ültetés kert
fotó: Getty / MilosBataveljic

HALAK

Néha belecsúszol a képzelet világába és nehezen boldogulsz a szürke hétköznapokban? Szerezz be egy zöld levelű philodendront, amely folyamatos alkalmazkodásával téged is megtanít összhangba kerülni a körülményekkel.

SKORPIÓ

Folyamatosan változó és sokoldalú személyiségedet leginkább a vénusz légycsapója képviseli. Ez a különleges növény otthonodba elhelyezve a legjobb vonásaidat erősíti fel.

RÁK

Mivel téged leginkább a Hold ural, zodiákus jegyed és személyiséged számára is az ingadozó flamingóvirág a legmegfelelőbb. Kiváló összhangot teremt majd életedben, és csakúgy mint te, ő is kellő odafigyelést igényel.

VÍZÖNTŐ

Akárcsak a hegyescsúcsú futóka, te is éppen olyan boldogságot terjesztő és drámamentes vagy. Ez a növény élénkségével beragyogja a teret és életedbe is nyugalmat hoz majd.

MÉRLEG

Amilyen esztétikus és empatikus a Vénusz által uralt jegyed, éppoly ritka szépséget árasztó a páfrány is. Ahogy te, úgy egy fészekpáfrány is extra törődést igényel ahhoz, hogy teljes pompájában mutatkozzon.

IKREK

Sokoldalú, játékos és kíváncsi. Ennek a három személyiségjegynek a megtestesítője az egyedi zebralevél, amelynek mindegyike olyan, mintha valaki saját kezűleg ecsettel festette volna meg. Éppolyan különleges, mint te.

Növények kertészkedés kert erkély terasz ültetés virág
fotó: AleksandarNakic / Getty Images

BAK

Az egyik legrugalmasabb jegyként bár a tartósságra törekszel, valójában jól eléldegélsz minimalista körülmények között is. Személyiségedet a szobai szanszeviéria vagy más néven anyósnyelv tudja a legjobban támogatni.

KOS

Vibráló személyiségedhez leginkább az orchideák passzolnak. Merész és különlegességeket kedvelő, ugyanakkor konzervatív felfogásod erősítéséhez szerezz be egy különleges narancs orchideát, amelyről büszkén gondoskodhatsz.

OROSZLÁN

Egy oroszlán mellett nem lehet elsétálni. Ahogy te, úgy a könnyezőpálma is vonzza a reflektorfényt és jelenlétével kitölti a szobát. Mindketten imádjátok a napfényt, így igazi nyerő páros lesztek.

NYILAS

Nehezen fogysz ki az energiából, így számodra egy kevés odafigyelést igénylő, mégis hasonlóan dinamikus növény szabadítja fel leginkább személyiségjegyeidet. A kávécserje és te tökéletes párost alkottok.

BIKA

Magabiztos és megszerzi, amit akar. A trópusi szalonpálma látványos, méltóságteljes és éppolyan szívós, mint amilyen egy magával összhangban lévő bika.

SZŰZ

Mivel te nem bánod, ha egyedül vagy sőt, nagyon is jól elvagy magadban, személyiségedet egy fáskövirózsa hangsúlyozza ki legjobban. Nem szereted, ha valami nem a rutin szerint történik, így tökéletes kövirózsaszülő leszel.

Nyitókép: TeamDAF/GettyImages
Forrás: the sill

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
    Legnépszerűbb cikkek: