Egy kis nosztalgiára vágysz? Ezt a sorozatot nézd újra a horoszkópod szerint!

A csillagok olyan dolgokra is hatással lehetnek, amikre nem is gondolnál. Lássuk, melyik a hozzád leginkább passzoló sorozat a csillagjegyed szerint.

Sorozatrajongóként órákig tudnék arról lelkendezni, miért jó sorozatokat nézni. De vajon miért lehet jó bármit újranézni? Hogyan válhat izgalmassá, újra elbájolóvá egy olyan történet, amit egyszer már végignéztél, kipipáltál a listádon? Szerintem, ha az adott széria tetszett, akkor egy dolgot kell mindenképp kiemelni, ez pedig a nosztalgia. Mert hát valljuk be, szeretünk nosztalgiázni. És szeretjük újra átélni a Szívek szállodája párbeszédeit, a Jóbarátok poénjait, vagy csak úgy bekapcsolni A hivatal egy-egy részét. A kedvenc karaktereid élete, kalandjai, párbeszédei olyan megnyugtatóak tudnak lenni, amikor a világ többi része kaotikusnak és irányíthatatlannak tűnik. Már nyomnál is lejátszás gombra a kedvenc régebbi sorozatod első részénél? Idén próbálj ki valami mást. Például hallgass a csillagokra, és válassz sorozatot a zodiákusod szerint.

Nézd meg, melyik a hozzád leginkább passzoló sorozat a csillagjegyed szerint!

Kos: Hazug csajok társasága – Nem riadsz vissza a konfliktusoktól, és szereted, ha már-már veszélyesen magas a tét? A Pretty Little Liars újranézésével garantált az izgalom, a dráma, és persze a szórakozás!

Bika: A hivatal – A stabilitás és a kényelem rajongójaként valószínűleg nincs is másra szükséged, mint egy könnyed, jópofa vígjátéksorozatra, sok nevetéssel. Nézz bele a The Office-ba, nem fogod megbánni!

Ikrek: Gossip Girl – A pletykafészek – folyamatosan változó karakterek, a hátba szúrások, a dráma, a divat és a folyton változó párkapcsolati státuszok meglepnek, lekötnek, feltöltenek, és tökéletesen kikapcsolnak a rohanó hétköznapokban.

Rák: Dawson és a haverok – Az egyik legérzelmesebb jegy szülöttjeként idén ősszel hagyd, hogy természetes empátiád és érzéseid szabadon áramoljanak, miközben újra megnézed az ikonikus szereplőgárda kalandjait.

Dawson és a haverok (Fotó: Port.hu)

Oroszlán: Glee – Sztárok leszünk! – Énekelnél, táncra perdülnél a tévé előtt, miközben a kedvenc sorozatodban drámában sincs hiány? Ha az Oroszlán jegy szülötte vagy, a Glee lehet a kedvenc sorozatod a horoszkópod szerint!

Őszi jegyek, őszi sorozatok

Szűz: Buffy, a vámpírok réme – A fantasztikus elemekkel, egy erős főszereplővel és néhány kiszámíthatatlan, potenciálisan világvégét jelentő fejleménnyel, ez a sorozat segít a gyakorlatias és maximalista Szüzeknek felkészülni a következő világot uraló feladatra.

Mérleg: Szívek szállodája – Ugorj bele ismét az ikonikus és szellemes párbeszédek és a nem hétköznapi szerelmek világába! Merülj el a Szívek szállodája epizódjaiban, és drukkolj (újra) Lorelai-nak, Rory-nak és a többieknek, hogy megtalálják a boldogságot.

Szívek szállodája
Szívek szállodája (Fotó: RTL Sajtóklub)

Skorpió: Jóbarátok – Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey és Ross kalandjai mind az érzékeny, mind a szenvedélyes oldaladat megmozgatják, és arra biztatnak, hogy új kalandokat élj át a barátaiddal.

Kész vagy felülni a nosztalgiavonatra?

Nyilas: Lost – A Nyilas lányoknak az élet csupa kaland, felfedezés, és bizony, sokkal többről szól a hétköznapi intéznivalóknál. Ezt az élményt adja neked, illetve fokozza a Lost újranézése is.

Bak: Ki ez a lány? (Ugly Betty) – Ez a sorozat a türelemről és kitartásról szól: látszólag arról, milyen is a eligazodni a divat világában, de valójában Betty érzelmi életéről és fejlődéséről. Leköt, elgondolkodtat, és egy kicsit (újra) elvarázsol.

Vízöntő: Szex és New York – Ha nézed az És egyszer csak… sorozatot, akkor már szinte biztosan eljátszottál a gondolattal, hogy le kéne porolni a Carrie Bradshaw és barátnőinek eredeti kalandjairól szóló DVD-idet is. És idén ősszel a csillagok is erre biztatnak: imádni fogod ezeket az édesen nosztalgikus, sorozatozós estéket!

Szex és New York
Szex és New York (Fotó: HBO Sajtószoba)

Halak: Vámpírnaplók – Igazi álmodozóként imádsz elmerülni a fantáziádban. Ehhez tökéletesen passzol a Vámpírnaplók világa, romantikával, vámpírokkal (naná), boszorkányokkal, vágyakozó pillantásokkal. Ezekbe még sok más keveredik, a fantázia és valóság olyan elegyét hozva létre, amely mélyen megérintheti a Halak lányok szívét.

Ha megvan, mit javasolnak őszre a csillagok, már csak az a kérdés, mit súg a szíved, kész vagy-e felülni a nosztalgiavonatra? Persze, nem kell azonnal döntened, akár novemberben is előveheted a neked ajánlott szériát. És amikor az első vagy második rész közepe táján úgy érzed, teljesen berántott, jusson eszedbe: a csillagok ezt is megmondták!

Forrás: TheEverygirl.com
Nyitókép: undrey / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: