Milyen szívfájdalom érhette Jennifer Lopezt? A világsztár közösségi oldalai elsötétedtek

Tegnap hirtelen sötétbe borult az 53 éves színész-énekesnő összes közösségi oldala. Jennifer Lopez minden platformon feketére változtatta a profilképét, az Instagramról pedig törölte a bejegyzéseit.

Egyelőre senki nem érti Jennifer Lopez nagy eltűnését a social felületekről, hiszen az utóbbi időben záporoztak a hírek róla és Ben Affleckről, akivel a nyáron titokban összeházasodott. JLo-nak 226 millió követője van Instagramon, (bár a tegnapi eset óta hirtelen még többen kezdtek érdeklődni a díva iránt, így jelenleg 227 millió követővel rendelkezik a közösségi felüleleten), 45,5 millió Twitteren, a TikTokon pedig 15,4 millióan figyelik. A színésznő Facebook-oldala is elfeketedett, majd néhány órával később újra megváltoztatta a profil- és borítóképét, jelenleg fekete alapon mindössze a neve látható.  

Mi történik most Jennifer Lopez életében?

A hirtelen sötétbe borulás okának mindenki próbál utánajárni. A Deadline-nak sikerült elérnie a világsztár sajtósait, akik nem kommentálták a hírt. Néhány forrás szerint Lopez hamarosan új projektbe kezd, és nagy bejelentésre készül, ugyanis a sztároknál mondhatni már bevett szokásnak, hogy a nagy dobás előtt így hívják fel magukra a közönség figyelmét. Elképzelhető, hogy valóban ez áll a háttérben, mert a színésznő Lopez’s Nuyorican Productions nevű cége 2021-ben több éves szerződést írt alá a Netflix-szel.

Mások viszont úgy gondolják, inkább valami nagy szívfájdalom állhat a dolog mögött. A Marca szerint az is lehet, hogy szakítottak Ben Affleckkel, de cikkükben ezt a lehetőséget félig-meddig ők is elvetik. Mindenesetre furcsa a nagy eltűnés, mivel Lopez eddig kifejezetten aktív volt a közösségi médiában. Reméljük hamarosan fény derül a sötétség okára.

Forrás: Skynews, Deadline, Dailymail
Nyitókép: Leon Bennett/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: