Mindannyian szuperhősök vagyunk? Eláruljuk a csillagjegyek szuperképességét

Jó, ha tudod melyik szuperképesség jellemző rád a horoszkópod szerint, hogy könnyebben kovácsolhass előnyt belőle.

Van, aki egyáltalán nem hisz benne, sokan pedig minden napjukat a horoszkóp aznapi tanulmányozásával indítják. Könnyen elképzelhető, hogy nem minden leírásban találsz átfedést, esetleg olyan is akadhat, amivel kifejezetten nem értetsz egyet. A sok tulajdonság mellett azonban minden csillagjegynek van egy jellemző szuperképessége is, ami esetleg segíthet megérteni, hogy miért vagy empatikusabb, vagy energikusabb más jegyűeknél.

Kos – határtalan energia

Legyen szó családi vagy baráti programszervezésről, egy költözés levezényléséről, a Kos olyan, mint a Duracell nyuszi. Tele van energiával, és mindig lehet rá számítani. Nála tényleg csak a lehetetlen a lehetetlen. Ha estére keresel edzőpartnert, egy Kosra biztosan számíthatsz! A környezetének néha sok, de sokan azért örülnének, ha ez a fajta energia ragályos lenne.

Bika – szupererő

Ugye ismerős a mondás, miszerint: erős, mint a bika? Az érzelmi és fizikai kihívások esetén is erősek tudnak maradni, sokkal nagyobb a tűrőképességük, szinte letörhetetlenek. De ahhoz is van erejük, és pontosan tudják, hogy egy lakást vagy házat hogyan lehet otthonná, vagy egy instant levest valódi étellé varázsolni.

Ikrek – mindentudók

Az Ikrek jegyűek annyira közvetlenek és barátságosak, hogy nincs olyan ember, aki ne tudna, vagy ne akarna megnyílni előttük. Nem csak meghallgatják, tárolják is az információkat, ezért néha veszélyesek is. Általában azt is megérzik, ha valamit elhallgatnál előttük, és olyankor ügyesen tudják úgy alakítani a dolgokat, hogy megtudják mások titkait is.

Rák – együttérzés

A Rák jegyben születettek nagyon együttérzőek, képesek azokat a dolgokat és tulajdonságokat is megérteni és elfogadni, amiket szinte senki nem ért meg. Ők a motivációt könnyen tudják párosítani az érzelmekkel, és képesek alkalmazkodni bárkinek a hangulatához.

Oroszlán – harcos

Az Oroszlánt a nap uralja, ami azt jelenti, hogy ha semmilyen erőfeszítést sem tesznek, akkor is ragyognak. Képesek megküzdeni mindenért, különösen igaz ez a szerelemre, a boldogságra. Győzelem vagy kudarc, majdnem, hogy mindegy is, a lényeg a küzdés. Sohasem riad vissza semmitől. Mindenre képes, mert hisz abban, hogy az élet értelme a jó értelemben vett küzdelem. Sokszor ez az elszántság ragályos, és bátorrá teszi a körülötte élőket is.

Szűz – könnyed

A Szüzek arról ismertek, hogy kissé finnyásak, de valójában meglehetősen alkalmazkodó képesek és rugalmasak. A Szűz nem dramatizálja túl a helyzeteket, lazán, könnyedén tud hozzáállni olyan nagyobb horderejű dolgokhoz is, amitől másnak már gyomoridege van. Képes öt másodperc alatt megoldani azt a problémát, ami megoldhatatlannak tűnt, vagy amit más észre sem vett.

Mérleg – megbékélés

Mindenki szereti a Mérlegeket, mert kedvesek, bájosak, intelligensek, de azt is, hogy figyelembe veszik a történet minden oldalát, nem nyilvánítanak véleményt egyoldalúan. Ez néha provokatív is lehet, ezért vigyázni kell, hogy a mérleg nyelve hol ál meg. Mindig tudnak bocsánatot kérni, és nagymesterei az olyan helyzetek teremtésének, amikor mások kötnek békét.

Skorpió – karizmatikus

Egy Skorpió olyan, mint mágnes, vonzza a figyelmet. Bárhova megy, egyszerűen nem tud észrevétlen maradni, és könnyen elkápráztatja a környezetét. De nem árt az óvatosság, mivel rendkívül erős személyiség, ha úgy érzi, bárkit manipulálni kell, nem riad vissza semmilyen eszköztől vagy lehetőségtől.

Nyilas – bátorság

A Nyilas bátorságát az életkedve, és a kíváncsisága hajtja. Ő az, aki nem esik kétségbe, ha eltéved, vagy ha egy ismeretlen országba kell utazni, esetleg teljesen új dolgokat kipróbálni. Vágyik a kalandokra, és nem rest tenni is értük, de az sem szegi kedvét, ha valami nem sikerül tökéletesen. Sokan irigylik őket, amiért stressz, félelem és aggódás nélkül képesek élni.

Bak – motiváló erő

A Bak jegyűek nagyon eredményesen képesek másokat is motiválni, nem csak magukból, a környezetükből is képesek kihozni a maximumot. A Bak leleményes és sikeres. Emiatt jó a társaságában lenni, nem is nagyon van magányos pillanata.

Vízöntő – újjászületés

A Vízöntők legfőbb képessége, hogy mindig talpra tudnak állni egy-egy kudarc után. Nemcsak szívós típusok, hanem rugalmasak is. Soha nem hagyják, hogy bárki, vagy bármi legyőzze őket. Minden vesztes meccset képesek megfordítani, vagy a vert helyzetből újjászületni. Töretlenül hisznek saját magukban, de a hibáikból is képesek tanulni.

Halak – intuíció

A Halak jegy szülöttei sokkal magasabb szinten rezegnek a többi jegynél. Álmodozó és megérző képességük mások szemében túl érzelgősnek tűnhet, ők azonban a legképtelenebb dolgokra is képesek ezáltal. Pontosan tudják, hogy az ösztöneik nem tévednek, ezért nem esik nehezükre minden helyzetben a megérzéseikre hallgatni. Képzeletüknek és kreativitásuknak nincsen felső határa, de sokszor pont ez kell a sikerükhöz, vagy a boldogságukhoz.

Forrás: purewow.com

Nyitókép: westend61/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: