Minden, amit A szolgálólány meséjének negyedik évadáról tudni lehet

Legnagyobb örömünkre a történet folytatódik!

A szolgálólány meséjének harmadik évada rengeteg fordulatot tartogatott, de a negyedik évadban is lesz min izgulni, mivel bejelentették a népszerű sorozat folytatását.

A szolgálólány meséje rabul ejtette a disztópikus sorozatnézőt. A harmadik évad vége felé pedig jogosan merült fel bennünk a kérdés: vajon folytatódik-e June harca Gilead ellen? A jó hír, hogy nem kell többet találgatni, a sorozat gyártója, a Hulu megerősítette a hírt a Summer Television Critics Association sajtótájékoztatóján. Sőt, a népszerű sorozat Twitter oldalán is megosztották a következő sorokkal: „Ezt ti csináltátok, Ellenállók. Áldott legyen. Érkezik A szolgálólány meséjének negyedik évada!”


A szemfülesebb rajongókat talán nem érte váratlanul a bejelentés, hiszen az alkotás a tavalyi évben három Emmy-díjat is bezsebelt, ami megalapozhatta a folytatást. Összeszedtük a legfontosabb infókat, amit tudni lehet a negyedik évadról:

  1. A harmadik évad befejezését végigizgulhattuk, amikor June az ötvenkét gyerekkel megszökött Gileadból. Persze, nem A szolgálólány meséjéről beszélnénk, ha nem lennének a szökésnek következményei.
  2. A másik érdekes szál, ami még bármilyen irányba elmozdulhat az Serena sorsa, akit az elmúlt évadokban lehetett szeretni és utálni, de kulcsfontosságú szereplőként sokat csavarhat még a történeten. Arról nem is beszélve, hogy a harmadik évad végén elárulta a férjét, amikor a kanadai rendőrség kezére adta. Ezek után, hogy alakul a házaspár viszonya? Egyelőre csak találgatni tudunk, de az eddig látottakból szinte biztos, hogy drámai befejezésre számíthatunk.
  3. A sorozat executive producere, Warren Littlefield a következőt nyilatkozta a Good Housekeeping műsorában a folytatásról: „Veszünk egy nagy lélegzetet a harmadik évad után, majd az írók helyet foglalnak a gondolkodóműhelyükben.”

Úgy tűnik, nem fogunk unatkozni a negyedik évadban sem, amelynek az érkezéséig valószínűleg 2020-ig  várnunk kell.

Nyitókép: pixinoo/Shutterstock
(www.express.co.uk)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: