Minden Johnny Depp körül forog Budapesten

A világsztár ismét Magyarországon van: Johnny Depp nyári látogatását követően újra a fővárosunkban forgat, és már azt is tudjuk, hol vadászhatsz rá egy közös fotó reményében.

Visszatért Budapestre Johnny Depp és minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy minden körülötte forog. A színész már nyáron is tartózkodott a fővárosban, de szeptemberben visszatért, hogy Budapesten kezdje meg új filmje munkálatait.

Johnny Depp visszatért a filmezéshez….

Az Amber kontra Depp per előtti pletykák ugyan kicsit megtépázták a színész hírnevét, ám Depp idén főnixként támadt fel hamvaiból. A többnapos tárgyalás után a bíróság a színész javára döntött, Amber Heard pedig mostanában igazából csak próbál még több bőrt lehúzni a saját maga által kreált botrányairól. Legutóbb például azzal sikerült címlapra kerülnie, hogy kollegáját, Jason Momoat gyanúsítgatta: a People birtokába jutott információk szerint éppen azzal, hogy Momoa Deppnek öltözve jelent meg az Aquaman 2 forgatásain. Amíg Amber Heard tehát kikerült Hollywood látóköréből és csak a bulvárlapok hajlandóak írni róla, addig Depp újra régi fényében ragyog, sorra kapja a munkákat és díjakat.

…és Budapestre is

Az ismét közkedveltté vált sztár karrierjének újraindulásából kifolyólag 2023-ban már negyedik alkalommal élvezheti a magyarok vendégszeretetét, hiszen nyári látogatásait követően most hosszabb időre tért vissza Budapestre. Depp idén először tavasszal járt itt, amikor is a most forgatott film munkálatait készítette elő. Júniusban látogatott el újra hozzánk, akkor a Gellért Szállóban forgatott egy reklámfilmet a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválnak, júliusban pedig ismét visszatért hazánkba, hiszen az Alice Coopert is tagjai között tudható zenekarával készült nagyszabású koncertet adni a Papp László Budapest Sportarénában. Erről azonban sokaknak nincsenek szép emlékei, hiszen koncertélménnyel nem gazdagodhattunk, ahogy a Hollywood Vampires-jegyekre költött pénzükkel sem. Az esemény állítólag akkor Depp bokasérülése miatt maradt el. Az augusztusi tűzijátékot ugyan nem élvezhette, de szeptemberben már újra a pesti utcákon kapták őt lencsevégre.

Mire készül Johnny Depp?

A szupersztár lassan egy hónapja tartózkodik ismét nálunk, hiszen legújabb filmjében Al Pacino mellett nemcsak, mint színész, hanem, mint rendező is részt vesz. Az új produkció Modigliani olasz festő életéről szól és annak csupán negyvennyolc óráját mutatja majd be. Na, persze Johnny Deppet nem kell félteni, hiszen a munka mellett azért mindig szakít időt a szórakozásra. Talán ez az oka annak is, hogy a Modi munkálatai nem éppen a megfelelő ütemben haladnak, bár mi ezt egy percig sem bánjuk, hiszen minél tovább tart a forgatás, a színész annál tovább marad hazánkban. Depp egyébként egy XVI. kerületi luxusvillában piheni ki napjainak fáradalmait, de a belvárosban is bármikor spottingolhatjuk őt. Látták már a budai várnál, az Országos Széchenyi Könyvtárban, az Andrássy úton is kiszúrták már, de volt olyan is, aki az ablakából kinézve videózta őt le. A Redditten pedig már külön fórum is létrejött, hogy a rajongók információt cseréljenek az éppen aktuális tartózkodási helyeiről. A színész tehát egyértelműen nem bujkál senki elől, így akár még mi is elcsíphetjük valahol.

Niytókép: Franziska Krug/Getty Images for AUDI AG

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Legnépszerűbb cikkek: