Mindenki Ashley Graham szülés utáni fotóiról beszél

Mindössze hat hónap telt el azóta, hogy kisfia a világra jött, és a modell máris kamerák elé állt.

Az egyik legkeresettebb plus size modell, Ashley Graham saját fürdőruha márkájának új kampányához állt modellt. A Swimsuits for All legújabb kollekciójához készített fotósorozatot Ashley férje, Justin Ervin fényképezte nebraskai otthonukban, és mindketten nagy büszkeséggel nyilatkozták, hogy egyetlen elkészült képet sem retusáltak. „Mindig nagy dilemma, hogy mit retusáljunk és mit ne. Ezúttal azt mondtam a férjemnek, hogy semmit. Azt akarom, hogy az emberek tudják, milyen vagyok valójában. Hogy lássák, mindenkinek van egy története.”mondta a modell a People magazinnak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ashley egész karrierje a body positivity terjesztéséhez kapcsolódik, ő a legnagyobb aktivistája annak, hogy fogadjuk el magunkat úgy, ahogy vagyunk és ne szégyelljük megmutatni magunkat akkor sem, ha felszaladt ránk néhány kiló vagy a bőrünk nem tökéletes. „Nagyon sok olyan nővel beszélek, akik elégedetlenek a testükkel. Azt akarom, hogy megértsék, vannak olyan dolgok, amiket a társadalom ránk erőltet, de ezeknek nem kell behódolnunk. Példának itt vagyok én. Én büszke vagyok magamra.” – tette hozzá a fentiekhez. 

A modell ennek ellenére hangot adott a bizonytalanságának is, amivel visszatért a divatvilágba, hiszen a szülés teljesen átalakította testileg és lelkileg is. „Felszaladt rám pár kiló, rajtam vannak a szülés utáni striák – ezt nagyon nehéz volt elfogadnom. De sokat foglalkoztam ezzel, beszélgettem magammal, és végül azt mondtam: új test, új gondolkodásmód.” A fotózás például sokat segített abban, hogy a gondolatai megerősítést kapjanak. Miután megnézte a kész képsorozatot, sokkal magabiztosabbá vált. „Igen, jól nézek ki, jól érzem magam, ez az új anya testem.”

Forrás: today.com; people.com
Nyitókép: Arnold Jerocki/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: