Világhírű divattervezőnő álmodta újra Minnie egér öltözetét

A Disneyland Párizs 2022-ben ünnepli megnyitásának 30. évfordulóját és ebből a jeles alkalomból úgy döntöttek, lecserélik a közkedvelt mesehős ikonikus, piros, fehér pöttyös ruháját.

Szinte hihetetlen, de immár 30 éve annak, hogy megnyitotta a kapuit a Disneyland a francia fővárosban, a sikere pedig azóta is töretlen. A statisztikák szerint a szórakoztató park az 1992. április 2-ai indulás óta több mint 375 millió belépőt eladott már – ezzel is bizonyítva, hogy a világnak igenis nagy szüksége van a mesékre.

„A párizsi Disneyland az évek során felejthetetlen emlékeket teremtett, amelyek egy életre szólnak… nem csoda, hogy Európa legnépszerűbb turisztikai célpontjává vált! Az üdülőhely arról ismert, hogy egyedi ötleteket kelt életre, ismeretlen utakat fedez fel, és folyamatosan újra gondolja magát” – olvasható a hivatalos közleményükben.

A harmadik évtizedet ráadásul egy egészen izgalmas változással ünneplik meg, ugyanis eldöntötték, hogy vállfára akasztják Minnie Mouse híres piros ruháját, amit fehér pöttyök díszítenek. Az egérlányt idén nem más „öltöztetheti fel”, mint Stella McCartney, a világhírű angol divattervező. Mivel a Disney-hős új külseje a Women’s History Month (Női Történeti Hónap) alkalmából debütál majd márciusban, így Sir Paul McCartney lánya is ehhez igazította a szettet: nadrágkosztümöt adott rá. A tervét pedig már meg is osztotta a nyilvánossággal!


„Minnie mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben” – mondta a divattervező. „Ugyanazokon az értékeken osztozunk. Azt a tényt szeretem benne a legjobban, hogy megtestesíti a boldogságot, az önkifejezést, a hitelességet, emellett korosztálytól függetlenül világszerte mindenkit inspirál. Ráadásul olyan nagyszerű stílusa van!” Stella McCartney úgy gondolja, hogy ebben a nadrágkosztümben (ami a régi ruha előtt tisztelegve úgyszintén pöttyös mintás lett) Minnie egér a haladás szimbóluma az új generáció számára.

Forrás: New York Post
Nyitókép: Ian West – PA Images/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: