Mint két tojás! Milla Jovovich lányával pózolt

Milla Jovovich színésznő és modell tagadhatatlanul jó génekkel rendelkezik. Tizenhárom éves lánya, Ever Gabo Anderson pedig napról napra jobban hasonlít rá. És nem csak külsőleg! Úgy tűnik, az alma nem esett messze a fájától.

Néhány nappal ezelőtt a híresség egy közös fotót posztolt Instagram-oldalán. A kép elképesztő! Mintha egy ikerpárt látnánk. A bejegyzés apropója a közös hajvágás volt. Az ötödik elem című film sztárja egy vállig érő fazont választott, míg Ever frizurája a dús frufrutól lett igazán vagány.

Bár a két hajvágás eltérő, de a kék szemek és az arcvonások a megszólalásig egyformák. A hírességek anya-lánya hasonmás versenyén biztosan dobogós helyet érnének el. A fiatal lány azonban nemcsak külsőleg hasonlít híres mamájára, hanem érdeklődését tekintve is. Ever a fiatal Natasha Romanoff szerepét játszotta a Fekete Özvegy című filmben, és saját édesanyja fiatalabb verzióját a 2016-os A kaptár-utolsó fejezet című akciófilmben. Anderson egyébként nemrég kapta Wendy Darling szerepét a Pán Péter élőszereplős adaptációjában, aminek premierje 2022-ben lesz.

Édesapja Paul W.S. Anderson, rendező. Milla Jovovich A kaptár 2002-es forgatásán ismerte meg őt. Házasságukból két fiú is született, a most hatéves Dashiel és a másfél éves Osian. Habár a híres színésznő büszke a lánya munkájára, saját bevallása szerint nem mindig volt elragadtatva a gondolattól, hogy Ever a showbizniszbe kerüljön, mert egyáltalán nem könnyű ott helytállni. „Egyrészt megrémültem, mert tudom, hogy mennyire nehéz ez az iparág” – árulta el még 2020-ban az Entertainment Tonight interjújában. „Másrész pedig nagyon örülök, mert úgy érzem, hogy a gyerekem megtalálta a szenvedélyét, és ötéves kora óta erre koncentrál.” A szülők egyébként gyakorlatilag a kislány születése óta vitték őt magukkal a forgatásokra.

Úgy tűnik, hogy az alma nem esik messze a fájától. És ez határozottan látszik a fotókon is.

Forrás: elle.com
Nyitókép: Francois Durand / Stringer / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: