Minyonos parfüm a kislányoknak, luxuskényeztetés az anyukáknak! Az Avon szuper parfümökkel rukkol elő áprilisban

A márka az egyedi technológiával készült gél állagú parfümesszenciáján, a TTA Eternal gélparfümön kívül egy kislányoknak készült, cuki, Minyonos parfümöt is piacra dobott.

A tavasz nagyszerű időszak arra, hogy végre egy kicsit magunkkal foglalkozzunk! Kezdjünk el odafigyelni az egészségünkre, sportoljunk, fogyasszunk sok vitamint és ne feledkezzünk meg a lelkünk kényeztetéséről sem. Most mi is megérdemeljük a legjobbat, nekünk is jár egy kis luxus. Szerencsére az Avon legújabb termékeivel tesz arról, hogy nőként különlegesnek érezzük magunkat, sőt a márka még a kislányokra is gondolt!

Mennyei illatú gélparfüm a nagyoknak

Az Avon szabadalmaztatott technológiával készült gél állagú parfümesszenciája, a TTA Eternal gélparfüm egy lehengerlően érzéki és tartós illat, amely egy speciális applikátorban rejtőzik. Annak felső gombját megnyomva azonnal érezhető a calabriai bergamott, a magnólia és a tiszta szantálfa elegye. Finoman masszírozzunk a bőrünkbe mogyorónyi mennyiséget és élvezzük az egész napon át tartó luxus aromát.

Avon TTA
Today, Tomorrow, Always gélparfüm, Avon 6999 Ft

Minyonos cukorfelhő a kicsiknek

Nincs olyan kisgyerek, aki ne imádná a mókás Minyonokat, sőt még néhány felnőtt is elmosolyodik a kedves kis figurák láttán. Pontosan erre gondolhatott az Avon is, amikor megalkotta a kislányoknak szóló Minyonos kölnit. Mindenki készüljön fel, mert a legkisebb hölgyek mostantól maximum anya cipőjét, rúzsát vagy körömlakkjait fogják kölcsönvenni, illatban pedig majd sajátot fognak követelni!

Avon Minyonok
Minyonok kölni kislányoknak, Avon 1499 Ft

Az új Minyonos kölni a legédesebb kis örökmozgóknak készült, az illat a fáradhatatlan jókedvet és a felhőtlen mókázást hordozza magában, ettől lesz minden kislány kedvence. Végtelenül gyümölcsös, epres bukéja felcsigázza és boldogsággal tölti el minden Minyon rajongó szívét, hogy a család sokáig élvezhesse hangos kacajukat és önfeledt bolondozásukat. Egyébként nem ez az első kislányoknak szóló illatterméke az Avonnak, korábban már piacra dobtak egy hasonlót, akkor a Frozen, vagyis a Jégvarázs című nagysikerű mozi ihlette meg a márkát.

Nyitókép: Westend61/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: