Mit jelent, ha a 888 angyalszámot látod?

A médiumok a 111-től a 999-ig az angyali számsoroknak spirituális jelentőséget tulajdonítanak. Akár hiszel ezekben, akár nem, a 888-as számsorra tényleg érdemes nagyobb figyelmet fordítanod.

Sok ezotériával foglalkozó szakértő szerint a számokkal az univerzum bizonyos üzeneteket közvetít felénk. A számoknak, a számmisztikának tényleg van tudományos alapja és háttere, de sokan mégis kételkedve fogadják ezeket a jeleket. Pedig, ha odafigyelünk rájuk, akár nagy változásokat is eszközölhetünk az életünkben. A 888-as számsor olyan erőteljes jelentőségű a számmisztikában, hogy érdemes megismerkedni a jelentésével.

Mik azok az angyalszámok?

Az angyalszámok ismétlődő számok, amelyek gyakran hármas vagy négyes sorozatokban fordulnak elő. Tanya Carroll Richardson író és spiritualista szerint az angyalszámok a szinkronicitást mutatják életedben és közvetlen útmutatást hordoznak az univerzumtól és az angyaloktól. A számok jelentése nagyon különböző lehet, és az is meghatározó, hogy a teljes számsor kisebb vagy nagyobb szám. Az 1-es általában valami újnak a kezdetére, a 9-es pedig a befejezésre utal.

Hogy megértsd, milyen üzenetet közvetítenek számodra az angyalszámok, fontos, hogy tisztában legyél azzal, éppen mivel foglalkoztál, vagy mire gondoltál, amikor ezeket a számokat megláttad. Tanya szerint ha éppen a vállalkozásod bővítésén gondolkodtál akkor, amikor a 11:11 es számsort megláttad, akkor érdemes belevágni az új ötletekbe.

Mit jelent a 8-as szám a numerológiában?

A 8-as szám a bőség varázslatos száma, ha ezt látod, biztos lehetsz benne, hogy ajtódon hamarosan bekopogtat a szerencse. Megan Michaela Firester, közismertebb nevén Mystic Michaela médium szerint a nyolcasok megjelenése az életedben hatalmas szerencsét jelent. Firester szerint azt szimbolizálja, hogy az energia körülötted határtalan és az univerzum eme korlátlan energiája átáramlik rajtad. Ugyanakkor a számok arra is figyelmeztetnek, hogy ne felejts el tudatosan átadni magad ennek az áramlásnak.

Az angyali 888 szám jelentése

Ez a számsor egész egyszerűen azt jelenti, a bőség feléd tart. Ha egy ügyféllel vagy éppen, amikor ez a szám megjelenik neked, akkor tudd: itt van esélyed nagyobb megrendelésekre, további együttműködésre. Ez a csodás számsor azonban hasonló pozitív jelentéssel bír a szerelmi életedre, az egészségedre nézve is. Ha a 888-at látod, tudatosítsd magadban, hogy rezgéseidet magas szinten kell tartanod, hogy be tudd fogadni az érkező jót, és fel kell készülnöd rá lélekben is. A számsor arra is figyelmeztet, hogy tanuld meg az energiáját áramoltatni magad körül, csupa jót kiadni magadból, hogy az visszatérhessen hozzád. Azt jelenti: elérkezett az ideje, hogy meditálj, és hogy meghatározd, majd kinyilatkoztasd, mihez szeretnél kezdeni az életeddel.

Nyitókép: Peter Dazeley/GettyImages
Forrás: mindbodygreen

 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: