Mitől jó egy pasi az ágyban? És vajon kell, hogy az legyen? (18+)

Hát persze, hogy jó kell legyen egy férfi az ágyban, de szerencsére nem kell semmi szuperképességgel rendelkeznie ahhoz, hogy nagyszerű teljesítményt tudjon nyújtani. Csupán az alábbiaknak kell megfelelni.

Mindannyiunknak mások az elképzelései a hálószobában töltött idővel kapcsolatban, hiszen egyénenként eltérő lehet, mi az, amit szeretünk az ágyban és mi az, amit kevésbé. Van, aki a kreatívabb pózokra esküszik, van, aki romantikusabb és van, aki a hardcore-ban leli örömét. Azonban egy biztos, lejárt annak az ideje, hogy szendén hallgassunk arról, mik a vágyaink, és hogy azok ne legyenek kielégítve. Az orgazmus során felszabaduló oxitocin ugyanis hatalmas szerepet tölt be a társas kapcsolatokban, szóval, ha nem akarsz tűzokádó sárkányként létezni, ideje megtanulnod a saját működésedet, és pároddal együtt rálépni az érzéki gyönyörök útjára.

Sok férfi van, aki még mindig azt hiszi, hogy a nőkkel úgy kell bánni, ahogy azt a pornófilmekben látja. Pedig ez olyan messze van a valóságtól, mint Anettka a Nobel-díjtól. Ne felejtsük el, hogy nagyon sok nő éli le úgy a fél életét, hogy fogalma sincs arról, mire vágyik, nem ismeri a testét, és egyáltalán nem mer beszélni a vágyairól. De szerencsére vannak, akik mertek róla nyilatkozni, és a többszáz nő által leadott válaszokból az derült ki, hogy valójában nem kell felnőttfilmes profinak lennie egy férfinak ahhoz, hogy nagyon jól teljesítsen a hálószobában.

A nők egyik legnagyobb  gyönyört ébresztő érzékszerve – már akinek kifejlődött – még mindig az agy, ezért az egymás testének megismerése, egymásban való biztonságos elmélyülés teheti a nők számára valóban élvezetessé a szexet. Valljuk be, mostanában, ha arra az elhatározásra jutunk, hogy ágyba bújunk valakivel, három forgatókönyv biztos felmerül a fejünkben. Egy: magunknak kell tudatosnak lenni és gondoskodni a saját élvezetünkről, és reménykedhetünk, hogy a pasi legalább elég kemény lesz hozzá. Kettő: rövid és béna lesz az egész, a harmadik és legelrettentőbb pedig az, hogy egyáltalán nem fogunk tudni elmenni. Hát, döntse el mindenki, hogy ezek közül melyiket szeretné… ha egyiket sem, és kicsit többre vágysz, akkor ez a kutatás segíthet neked abban, hogy mi az, amire érdemes figyelni.

Előjáték

Nem lehet kifejezni a fontosságát. Azok a pasik, akik gyönyörre szeretnék juttatni a párjukat, szinte egészen biztosan nem hagyják ki a szerelmeskedés bevezető részét. És ne értse félre senki, az előjáték nem csak arról szól, hogy háromnegyed óráig simogatjuk egymást. Az előjáték része lehet a randin elejtett pár kedves szó, érintés, amellyel a férfi finoman jelzi, mennyire kívánatosnak tartja partnerét. Persze mindezt úriember módjára. Az előjáték pontosan az a rész, amikor kicsit húzzátok egymást, és felforr a levegő. Ha jól csinálja a pasi, ilyenkor már majdnem leesik rólad a bugyi, és alig várod a folytatást.

Lehet egy kicsit lejjebb?

Vannak férfiak, akik úgy gondolják, ha le kell csúszni a lábunk közé egy kis nyelvjátékra, azzal valamiféle dominanciát veszítenek. Pedig inkább pont az ellenkezője igaz. A hölgyek zöme szereti, ha a partnere odalent kényezteti a szájával és ujjaival is, mielőtt magába az aktusba kezdenének. Tehát azok a férfiak, akik szeretnek nyalakodni már hatalmas előnnyel indulnak a „ki a legjobb az ágyban“ címért. Persze kéretik ezt sem túlzásba vinni, nem kell, hogy elvegye a fókuszt a fő attrakcióról.

szex erotika párkapcsolat együttlét szerelmeskedés romantika
Fotó: LanaStock / Getty Images

Jó kondi

Nem kicsit kellemetlen, amikor azt látod a partnereden, hogy menet közben készül stroke-ot kapni, mert nem bírja a tempót. A csöpögő izzadtság sem túl szexi, úgyhogy a hálószobában azok a pasik a nyerők, akik jó kondiban vannak, és nem riadnak meg attól, ha fél órán keresztül kell fenntartani a tempót. Szóval ha jó szexet szeretnél, akkor irány a konditerem és a kardiórészleg.

Kontrol

A másik – a hölgyek által leginkább felemlegetett – probléma pedig az, ha a férfi nem bír magával, vagyis idejekorán lendületét veszti. A megkérdezett nők nagy százaléka tartja fontosnak azt, hogy partnere bírja magát visszatartani addig, amíg ő el nem élvez, vagy még tovább, esélyt adva további orgazmusokra. Ezen felül a szebbik nem örül annak is, ha a férfi tudja a dolgát, és nem teszetoszán viselkedik az ágyban. A finom, de határozott mozdulatok, az érzés, hogy a férfi vezet, amikor arra van szükség, a nők számára lenyűgöző adalékot jelent.

Kemény téma

Talán ez az a rész, ami a legelkeserítőbb tud lenni egy nő számára. Ha a partnerünk idejekorán lelohad, azt a női lélek kiábrándítónak tartja. Ugyanakkor itt fontos megjegyezni, hogy ez a probléma beszélgetéssel, terápiával, vagy a férfi tudatosságával orvosolható. Ezeknek a bakiknak ugyanis legtöbbször nem testi, hanem lelki okai vannak. Bár a hölgyek gyakran magukra veszik, azt gondolva, hogy azért van, mert nem kívánatosak, korántsem biztos, hogy így van. Mindenesetre ha egy férfinek ilyen problémája van, jobb, ha még azelőtt orvosolja, mielőtt kapcsolatba kezd.

Let’s talk about sex

A megkérdezett hölgyek igen nagy hányada szerint néhány jól elhelyezett, mocskosabb, vagy ha úgy tetszik állatiasabb megszólalás kifejezetten vágygerjesztő. Ez persze egy elég vékony mezsgye, mert ha túl szaftosra sikerül a férfi mondanivalója, az viszont már rémisztő a hölgyek számára.

Orgazmus

Talán nem kell magyarázni, hogy a megkérdezett hölgyek összessége fontosnak tartja, hogy partnere juttassa el őt az orgazmusig. Sajnos a felmérésből kiderül, hogy a férfiak egy része még mindig privilégiumnak tartja a saját orgazmusát, és egyáltalán nem érdekli, mi van a nővel. Hát, az ilyen férfit egybehangzóan nem tekintik lepedőakrobatának. És valljuk be eléggé önző is.

Ha nem megy…

Akkor nem kell erőltetni. Tudd, mikor kell abbahagyni.

Ölelés utána

Awww. Bizony-bizony. Az, hogy egy férfi milyen nyomot hagy bennünk, azt nagyban meghatározza az is, hogy a szerelmeskedés után hogy bánik velünk. Ha elfordul és horkolni kezd, nem biztos, hogy érzelmileg le tudjuk zárni a bennünk dúló folyamatokat. Ezért egy szuper szerető mindig megölelget szerelmeskedés után.

    Nyitókép: fotó: LanaStock / Getty Images
    Forrás: elitedaily.com

    Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Legnépszerűbb cikkek: