Finom, hűvös érintés: ezért imádjuk a jáde masszázshengert!

Távol-keleti szépségápolás

Egy szépségeszköz, amellyel reggelente eltüntetheted puffadt karikákat? Igen, létezik, ez a jade masszázshenger.

Az Instagramon beautybloggerek százai ajánlják a jade masszázshengert, de vajon mire jó ez a szépséges szépítő eszköz? Tulajdonképpen nem is annyira új, az alkalmazása ugyanis régi hagyományokra vezethető vissza: már a kínai nők is használtak hasonló eszközt a hetedik században. Különleges tulajdonságai miatt most újra reneszánszát éli.

Miért érdemes neked is beszerezned egy ilyet?

Ez az arcmasszírozó eszköz, jótékony hatással van a nyirokelvezetésre, nem mellesleg kitűnő méregtelenítő és salaktalanító. Segít eltüntetni a puffadtságot és a pirosságot. Az enyhén hűvös, sima felület lehetővé teszi, hogy kellő nyomást gyakorolj az arcizmaidra. A hengerrel történő masszázs feszültség- és stresszoldó hatású, lelazítja a befeszült izmokat. Nemcsak egy kis zent visz az életedbe, hanem csillapíthatja a fejfájást is. Sőt, ha hiszel a kristályok erejében, még jobb: a jade tisztító, harmonizáló hatású ásvány, amely feltölt életkedvvel. Ez az egyik legelterjedtebb ásványfajta, állítólag egészséget, hosszú életet és jó szerencsét biztosít. Márha hiszünk benne.

Hogyan használd a jade masszázshengert?

Lentről felfelé haladva kezdd el, de fontos, hogy amikor felfelé nagyobb nyomást helyezz a hengerre, míg ha visszafelé mész, csak finoman bánj vele. A dekoltázsodtól kezdődően a nyakadon keresztül egészen a homlokodig, masszírozd végig a bőröd a hengerrel. Vedd elő az egyik bevált arcápoló olajad, kend fel, várj pár másodpercet, majd kezdődhet az arcmasszázs! Így könnyebben beszívódik a termék a bőr mélyebb rétegébe.

Nyitókép: catalina.m/Shutterstock

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: