Mondj igent a tornacipőre!

A Lyst 2019-es nagy esküvői riportjából kiderült, hogy a személyre szabott tornacipők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a jegyespárok körében.

Sosem voltam az a típus, aki arról álmodozik, hogy majd egy szép napon hatalmas habos-babos, hófehér ruhában az oltár elé vonul. Kislányként sem volt a fejemben erről semmilyen kép, valahogy mindig jobban érdekelt a focipálya, a biciklizés, vagy szívesebben merültem el a jó kis pöttyös könyvekben. Viszont, ha egyszer a barátommal mégis úgy döntenénk, hatalmas csinnadrattát szervezünk (emeletes tortával, miegyébbel) egy dolog miatt egészen biztosan izgulnék: a cipő. Mármint tuti, azon agyalnék már napokkal a ceremónia előtt, hogy vajon mennyi az esély arra, hogy orra bukok vagy elbotlok a fehér tűsarkúban a templomi bevonulás alatt?

Szerencsére azoknak, akik kevésbé ragaszkodnak a régi hagyományokhoz, van megoldás arra, hogy ezt a felesleges stresszfaktort elkerüljék. A népszerű cipőmárka, a Converse ugyanis nemrég dobta piacra esküvői kollekcióját, amelyben a menyasszony és a vőlegény is találhat az ízlésének megfelelő sportos lábbelit a nagy napra. Sőt, akár még a nevüket és az esemény dátumát is ráhímeztethetik a tornacipőjükre!

Converse
Fotó: converse.com
Converse
Fotó: converse.com

Az egyedi Chuck Taylor All Star darabok jó alternatívái lehetnek a vőlegény hagyományos cipőjének is, de ha mégis a klasszikus megoldásnál maradunk, akkor esküvői ajándéknak sem utolsó.

Converse
Fotó: converse.com

A legjobb az egészben az (azon kívül, hogy megkíméljük a lábunkat), hogy végre nem egy alkalomra veszünk valami méregdrága darabot, ami aztán a gardróbban porosodik. Lesz egy plusz menő lábbelink, amit aztán bármikor felvehetünk például a kedvenc farmerünkkel.

Na, te igent mondanál rá?

Nyitókép: Anastassiya Suslik/EyeEm/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: