Mozgó étteremmé változtatja a budapesti óriáskereket a Costes

A Michelin-csillagos Costes Downtown nagy dobásra készül idén ősszel.

A koronavírus járvány miatt a főváros legtöbb étterme kénytelen volt egy időre felfüggeszteni a működését, ám vannak olyanok is, akik nem törődtek bele a helyzetbe és inkább újragondolták a koncepciójukat. Így tett a Michelin-csillagos Costes Downtown is: október 12-től különleges programmal kedveskednek azoknak, akik szeretik a minőségi, csúcskategóriás ételeket, de most kénytelenek lemondani az éttermi élményről.

Október 17-én 19 órától – vagyis most szombaton – az Erzsébet téren álló óriáskereket változtatják át mozgó étteremmé, ahol így nemcsak a csodálatos budapesti kilátásra válthatunk jegyet, hanem az ország egyik legjobb fine dining élményére is. A helyszín nagy előnye, hogy azon kívül, hogy illusztris látványban részesíti a vendégeket, teljes mértékben megfelel a járványügyi intézkedéseknek, hiszen a fülkékben teljesen elszeparáltan foglalhatunk helyet, akár kettesben, akár a családdal – összesen négyen.

Sőt, ha ez nem még nem lenne elég, a Costesnek arra is van ötlete, ha ennél még intimebb és exkluzívabb élményre vágynánk. Amennyiben házhozszállítást kérnénk, nem egyszerűen dobozokban kapjuk meg az ételeket, hanem az étterem egyik séfje érkezik majd az ajtónk elé az alapanyagokkal, amikből aztán közösen készíthetjük el a kívánt fogást. A négy-, öt- és hatfogásos kóstoló menü mellé bor- vagy sörpárosítást is választhatunk.

Nyitókép: Costes Downtown/Facebook

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: