Musical készül Az ördög Pradát visel című filmből

Az ikonikus film zenésített változatban tér vissza

Lassan 15 éve, hogy Az ördög Pradát visel örökre a szívünkbe zárta magát. Andy és Miranda története a filmvászon után a színpadon is debütál, jövőre érkezik a film alapján készült musical.

A Beetlejuice, a Heathers, a Micsoda nő és a Bajos csajok saját musicaljét már bemutatták a nagyérdeműnek – csak idő kérdése volt, hogy egy újabb kultikussá vált mozifilm zenésített változata kerüljön a színházak repertorjába. Most már azt is tudjuk, hogy ez Az ördög Pradát visel lesz.

Meryl Streep Everybody Wants To Be Us GIF - Find & Share on GIPHY

A 2006-ban bemutatott filmről nem túlzás azt állítani, egy egész generáció kedvencévé vált. A végtelenül szórakoztató történet, az utánozhatatlan alakítások és egy csokor szállóigévé vált mondás – például a ‚‚Nem robbanhatok le, Valentinóban megyek’’ – örökre a szívünkbe zárta Az ördög Pradát viselt. Ha te is elgondolkodtál már azon, hogyan hangozhatnak Miranda legcsípősebb beszólásai dal formájába öntve vagy szívesen megnéznél egy ‚‚nem kék, nem is türkiz, nem azúr, hanem égszínkék ronda pulcsit’’ a színpadon, akkor jó hírünk van.

A Lauren Weisberger bestseller regénye alapján készült film, 2020 júliusában a chicagói James M. Nederlander színházba musical formájában tér vissza. Az eredeti cím helyett a Great White Way névre keresztelt előadást augusztus végéig tekinthetik meg az érdeklődők, ezután remélhetőleg a Broadway-re költözik a musical. 

A szereposztásról egyelőre nincsenek információk, de azt már biztosan lehet tudni, hogy a rendező a Tony-díjas Anna D. Shapiro, a forgatókönyvíró pedig Paul Rudnick lesz. A musicalben felcsendülő dalokat Elton Johnnak köszönhetjük majd, így igazán eredeti alkotásokra számíthatunk. Ami azt illeti, mi szívesen látnánk őt Nigel szerepében és nagyon reménykedünk abban is, hogy Meryl Streep több mint 10 év után visszatér a színpadra. Hiszen ki más tudná úgy eljátszani Miranda Priestly szerepét, mint ő?

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: