Mutasd a horoszkópod és megmondjuk, milyen vagy az ágyban

Sokan nem hisznek a horoszkópban, pedig egyes kultúrákban a házasságok csak csillagelemzések után köttethetnek meg. Mindenesetre vannak vonások, amiket letagadni sem tudnának bizonyos jegyek. Most arra derül fény, ki hogy viselkedik az ágyban.

Horoszkópom, horoszkópom, mondd meg nékem… milyen lesz a legény a gáton. Akár hiszed, akár nem, sok mindent megtudhatsz már előre a csillagjegy alapján abból, hogy ki hogyan viselkedik majd az ágyban. Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz partneredtől, esetleg mi vonzza őt a hálószobában, vagy épp az érdekel, te milyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint, akkor most leránthatod a leplet.

Akit nem lehet megunni: Kos (március 21-április 19)

Tűz és szenvedély minden mennyiségben. A Kos számára éltető elem a szenvedély, de ha valaki nem érzi ezt át vele kapcsolatban, egy pillanat alatt elhidegül. Megszokta, hogy az élet minden területén ő irányít, és ez a hálószobájában sincsen másképp. Szereti a merész dolgokat, és azt sem veti meg, ha kezdeményeznek nála. Ha tehát egy Kost sodort az élet a lepedődre, mindig érzéki együttlétekre számíthatsz.

A jó dolgokhoz idő kell: Bika (április 20-május 20)

A Bikát a Vénusz, a vonzalom és a romantika bolygólya uralja, és bár lehet, hogy úgy tesz, mint aki marha laza, valójában egy trubadúr veszett el benne. Szereti a hedonista örömöket, mindenféle lepedőakrobatikában benne van, nem kell kétszer kérni. Ugyanakkor képes visszafogni magát és a hosszú előjátékokkal csigázni partnerét. Egy szép este után pedig ő lesz az, aki csókokkal borít majd el alvás előtt.

Pezsgő és társaságkedvelő: Ikrek (május 21-június 20)

A pezsgő alatt nem a buborékos italt kell érteni. Az Ikrek állandó vibrálásban van. A romantika számára csak játék, és a szexet sem veszi túl komolyan. Ha elköteleződik, szerelmi kapcsolataiban elvárja, hogy partnere mindenre nyitott legyen, ugyanis ő maga is szeret minden malacságot kipróbálni. Ha tehát kicsit, akár a szó szoros értlemében véve is hajlékonyabb vagy az ágyban, és intellektuálisan is ösztönözni tudod, akkor az Iker jegyű számára ideális partner lehetsz.

Csak lassan a testtel: Rák (június 21-július 22)

Ahhoz, hogy a szex valójában élvezetes legyen a számára, neki bizalmi kapcsolatot kell kiépíteni, ami időbe telhet. De ahogy a jó munkához, a jó szexhez is idő kell. Márpedig, ha valaki tudja, milyen erős lehet egy érzelmi kapcsolat, akkor az a Rák. Nem kedveli az egyéjszakás kapcsolatokat, de a lassú, lágy, intim éjszakákat párjával annál inkább. Élvezi, ha kezdeményeznek nála, de csak semmi vadulás.

Szenvedély és bátorság: Oroszlán (július 23-augusztus 22)

A Nap tüzes energiája által uralt Oroszlánoknál nincs szenvedélyesebb jegy. Az Oroszlán egyfajta káprázatos bájt testesít meg, amit sokan összetévesztenek a beképzeltséggel. Pedig nincsen nála hűségesebb, bátrabb és szenvedélyesebb szerető. Számára a romantika és a szex legfontosabb eleme az, hogy önmaga lehessen. Benne van mindennemű szexuális játékban, amíg az tüzes és szórakoztató. Nem mindig köteleződik el könnyen, de ha megteszi, partnerét imádja majd kényeztetni.

Titokzatos perfekcionista: Szűz (augusztus 23-szeptember 22)

A Szűz jegyűek a közhiedelemmel ellentétben korántsem szűziesek. Mivel a Merkúr az uralkodó bolygója, kifejezetten kíváncsi jegy, amelynek gyakran van valami kis titkos kattanása. Ha ki tudod deríteni, mi az, akkor a Szűznél nyert ügyed van. Szereti a meglepetéseket, adni és kapni is, és amúgy is nyitott és rugalmas mindenre, ami a hálószobában történik. Határozott jegy, amelyik addig keresi partnerét, míg rá nem lel a tökéletesre.

Irányít de szolgál is: Mérleg (szeptember 23-október 21)

A Mérleg az a jegy, amely leginkább képes elköteleződni hosszú távú kapcsolatokban, ugyanakkor az egyedüllét sem okoz számára problémát. Nincs szüksége ahhoz elköteleződésre, vagy ragaszkodásra, hogy élvezetét lelje a forró éjszakákban. Mivel a Vénusz uralma alatt áll, kifejezetten flörtölő és jól kommunkikáló típus, aki nem veti meg az egyéjszakás kalandokat. Az életben és a hálószobában is nagylelkű, és imád mindent, ami a szemét gyönyörködteti.

Agresszívan szenvedélyes: Skorpió (október 22-november 21)

A Skorpiók a legszexuálisabb jegy hírében állnak, és az asztrológusok valószínűleg nem tévednek ezzel kapcsolatban. Bár szeretnek mindenkivel flötölni, és sok mindenkit kipróbálnak, valójában nagyon válogatósak, ha elkötelezett kapcsolatról van szó. Amikor pedig szeretkezésre kerül sor, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott minden az uralkodásról, a hatalomról és irányításról fog szólni. Van benne némi küszködés, de idővel a Skorpiók képesek érzékelni, mire van szükége a másiknak, és alkalmazkodnak is.

Kalandok szárnyán: Nyilas (november 22-december 21)

A Nyilas életében minden a kalandokról szól, és ez alól a szerelmeskedés sem kivétel. Az egyik legélénkebb jegy, így az ágyban semmi sem lesz unalmas vele. Tűzjegyként vágyik a folyamatos szenvedélyre és testi közelségre, ezért gyakorlatilag bármire hajlandó. Habzsolja az egyéjszakás kalandokat, és nem fél bármiféle újdonságot kipróbálni. Kissé közönséges horoszkópjegy, így nem okoz gondot számára nyíltan megmondani vágyait, viszont cserébe szórakoztató és izalmakkal teli szexre számíthatsz.

Tekintélyes és főnöki: Bak (december 22-január 19)

A Bak az állatövi jegyek kontrollőrült atyja. Az életben és a hálószobában is az irányítás és némi főnök-beosztott viszony jellemzi, amelyben természetesen övé az irányító szerep. Olyan partnert keres, aki szereti, ha gondoskodnak róla és kényeztetik. Bár a hagyományos udvarlási módok jellemzőek erre a jegyre, mégis van benne valami könnyed báj, ahogy rajongásait kezeli. Föld jegyként nagyon stabil és az ágyban is kizárólag irányító szerepben szeret csak tündökölni. Eszedbe ne jusson fölé kerekedni.

Domináns és kiszámíthatatlan: Vízöntő (január 20- február 18)

Mivel a Vízöntő horoszkóp uralkodó bolygója a kiszámíthatatlan Uránusz, a hálószobájában is egyedül a kiszámíthatatlanságra számíthatsz. Bátor a szexben és nem kedveli a hagyományos pózokat. Nem bírja elviselni, ha megmondják neki, mit csináljon, és azt sem, ha irányítani próbálják. Domináns jegy, és főként olyan partnereket keres, akik valamilyen módon kilógnak a társadalmi konvenciókból. Lehetőleg nemcsak külsőleg, de szerelmi téren is.

Vad és fickándozó: Halak (február 19-március 20)

Az intimitás mindenképpen érzelmi alapú az érzékeny, víz jegyű Halak számára. Örökké a mesebeli, romantikus kalandokat keresi, de mivel változékony a természete, könnyen szeret át másba. A Neptunusz hatásának köszönhetően van egy titkos oldala is, így a szerepjátékok és titkos fantáziák megvalósításának embere. Olyan mindent elsöprő élményeket keres a hálószobában, amelyek elfeledtetik vele a hétköznapokat. Ha egy jót akarsz lubickolni és fickándozni, merülj bele egy Halacskával az élvezetekbe.

Nyitókép: ya-na / Getty Images
Forrás: bestlifeonline

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: