Napi cuki: Alec Baldwin így szerenádozott feleségének és legkisebb lányuknak

A színész egy spanyol gyerekdalt énekelt, melyet felesége, Hilaria osztott meg az Instagramon, 39. szülinapja alkalmából.

A hétgyerekes anyuka csütörtökön posztolta a videót, melyen férje kislányuknak, Ilariának énekel. A jógaoktató ezt írta a poszthoz: „A 38. évemet vad és csillogó bulival fejeztem be. Alec spanyolul szerenádozott nekünk… Elvis stílusban 🤣. Legalább Ilariának tetszett. Köszönöm az előszülinapi köszöntéseket” – írta posztjához megjegyzésként Alec Baldwin felesége.

Szülinapi ajándék az Instagramon

A bájos pillanatot Hilaria azután osztotta meg, hogy férje a nap elején közzétett egy videót, amelyben arra kérte a követőit, hogy segítsenek egy különleges születésnapi ajándékkal a feleségének.

„Szeretnék egy kis szívességet kérni. A feleségemet már csak centiméterek választják el az egymillió követőtől Instagrammon. Születésnapi ajándékként vagy akár csak gesztusként szeretnélek megkérni titeket, hogy kövessétek be az Instagramon!” – kérdte a színész az Instagram-videóban.

Majd így folytatta: „Nyilvánvalóan szeretem a feleségemet, megőrülök a feleségemért, bla, bla, bla – mindaz, amit azokról mondunk, akikbe szerelmesek vagyunk. A feleségem a legcsodálatosabb ember, akivel életem során találkoztam… Ez igaz. Ez határozottan igaz. Szeretném, ha minél többen lennétek, szeretném, ha nagyon nagy tömeg követné a feleségemet az Instagrammon, hogy minél többen kívánjanak boldog születésnapot a feleségemnek. Megtennétek ezt értem? Nagyon köszönöm.”

A kérést pedig a videó leírásában is megosztotta: „Holnap van a kedvenc emberem születésnapja. Kérhetek egy szívességet?” – írta Alec Baldwin, és természetesen feleségét is megjelölte a posztban.

Nagycsaládi idill

Az ünneplés pedig biztosan családi körben folytatódott. Alecnek és Hilariának ugyanis hét közös gyermeke van, a 9 éves Carmen Gabriela, a 7 éves Rafael Thomas, a 6 éves Leonardo Ángel Charles, a 4 éves Romeo Alejandro David, a 2 éves Eduardo “Edu” Pao Lucas, a 22 hónapos Maria Lucia, és a három hónapos Ilaria.

Alec Baldwinnak van még egy gyermeke, a 27 éves Ireland, aki Kim Basingerrel él.

Forrás: People.com
Nyitókép: Bruce Glikas/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: