Nem mindennapi módon ünnepelte a 60. házassági évfordulóját egy idős pár

Mi a titka egy boldog, hosszú szerelemnek? Nos, ezt a Nebraskában élő idős házaspár egészen biztosan tudja, hiszen nemrég ünnepelték 60. házassági évfordulójukat, mely alkalmából egy egészen különleges fotózást is szerveztek.

A helyszín egy lélegzetelállítóan szép, nebraskai mező volt, ahová egy profi fotóst is meghívtak, hogy ő kapja lencsevégre a párost. A 88 éves Marvin Stone és a 81 éves Lucille Stone kézenfogva táncoltak és pózoltak Katie Autry fényképezője előtt. Az alkalmat még különlegesebbé tette az, hogy az idős házaspár az eredeti esküvői öltözékét öltötte magára. Marvin elegáns fekete öltönyét és régi csokornyakkendőjét, Lucille pedig a 60 évvel ezelőtt saját kezűleg varrt lenyűgözően szép csipkeruháját viselte.

A házaspár egyébként 1960-ban a nebraskai Sterlingben, egy kis lutheránus templomban mondta ki a boldogító igent, ekkor Marvin 29, Lucille pedig 22 éves volt. Azóta is jóban és rosszban, betegségben és egészségben is kitartanak egymás mellett, és felneveltek három csodálatos gyermeket. Nem csodáljuk, hogy az őszinte és egymás mellett végtelen szeretetben élő pár láttán a kamera másik oldalán lévő fotós könnyekig meghatódott, hiszen ők a csodálatos példái az igaz szerelemnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Love 💕! These two are such a wonderful example of love ! I had the pleasure of working with Marvin and Lucille to celebrate their 60th wedding anniversary . This may be one of my favorite sessions to date <3 ! These two lovebirds even wore their original wedding attire for the session ( Lucille made her dress)! When I asked them both what their secret to a lasting marriage was they had the following advice. 1. Work hard 2. Be kind to one another 3. Think before you speak 4. Rely on each others strengths to overcome your weakness 5. Stay strong in your faith What an amazing example these two are of true love standing the test of time. I am so glad to have met them, and honored to have captured these memories for them. Happy Anniversary Marvin and Lucille !! Cheers <3 <3

Katie Autry (@katieautryphotography) által megosztott bejegyzés,


A fotós ráadásul nemrég közösségi oldalán azt is közzétette, hogy milyen jótanácsokat osztottak meg vele az idős szerelmesek, ami a boldog és hosszú házasságot illeti: dolgozzatok keményen; legyetek egymással kedvesek; gondolkodjatok mielőtt kimondotok valamit; kapaszkodjatok egymás erejébe, hogy túljussatok a nehézségeken; legyen erős a hitetek.

Forrás: boredpanda.com
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: