A 666 nem az ördög száma, épp ellenkezőleg: szerelmi üzenetet rejthet!

Nem kell ahhoz horrorrajongónak lenni, hogy a 666 jelentését a gonoszhoz kösd. Ám a szakértő szerint ez a szám valójában másra utalhat. Lássuk, mit üzen a szerelemben a szingliknek és a párkapcsolatban élőknek.

Régen egy barátnőmmel mindenhol lestük a számokat. Nem volt olyan rendszámtába, felirat vagy házszám, amit ne csekkoltunk volna, abban a reményben, hogy valami üzenetet olvasunk ki belőle. Kis táblázatunk is volt, hogy ha két vagy három egyforma szám jön velünk szembe, akkor az mit jelent. Bár a dolog inkább csak egy aranyos gyerekkori játék volt, a 666 hozzám már akkor is közel állt. Talán mert a mi olvasatunkban levelet, üzenetet jelentett, amit mindig is szerettem kapni. Arról csak jóval később olvastam, hogy sokan az ördög számát látják benne (és néhány horrorfilm következtében picit én is megrezzenek már, ha látom). De a hozzáértők szerint nincs félnivalónk tőle. Annál is inkább, mert az ördöghöz semmi köze, épp ellenkezőleg…

Az úgynevezett angyalszámokról már írtunk korábban. Ezek hármas vagy négyes sorozatokban fordulnak elő leggyakrabban, és közvetlen útmutatást közvetíthetnek feléd az univerzumtól vagy az angyaloktól. A számok jelentése különböző lehet, és az sem mindegy, hogy a teljes számsort látod, kisebb vagy nagyobb szám jött-e veled szembe. De ha a számmisztika felől fognád meg inkább a dolgot, ott is eljuthatsz a különböző számok jelentéseiig. Az egyes szám például mindig valami újnak a kezdete, az ötös a változást jelzi, míg a kilences a befejezést jelenti.

A Mindbodygreen által megkérdezett spiritualista szerint ha angyalszámot látsz, az is fontos, hogy mire gondoltál épp. Például, ha 1:11-et látsz az órán éppen akkor, amikor egy új projekten gondolkodsz: ez zöld jelzést jelent az univerzumtól.

A hatos szám pedig az egyensúly és a szépség iránti igényt jelzi, de lehet az áldozathozatal és a szolgálat száma is. A 666-os számra épp ezért érdemes odafigyelni, hiszen nemcsak az a fontos, hogy adj, hanem az is, hogy kiegyensúlyozottságot találj abban, mennyit adsz és mennyit kapsz. Ez különösen igaz lehet a párkapcsolatokra is.

Mit jelent a 666, ha szingli vagy?

Ha egyedülálló vagy, és a 666-os angyalszám akkor jelenik meg, amikor a randizásra vagy a szerelmi életedre gondolsz, azt jelezheti, hogy merülj el még jobban a családi és baráti kapcsolataidban. Ezáltal még inkább szeretve érezheted magad, még jobban az egyensúly megteremtésére koncentrálhatsz az életedben. És bizony, ez azzal is együtt járhat, hogy ösztönösen ajtót nyitsz az új lehetőségeknek, új embereknek, új kapcsolatoknak.

Ez nem csak a romantikus kapcsolatokat jelenti, inkább a szeretetteljes kapcsolódást, amit egy közösségben tapasztalhatsz meg. De a jó hír, hogy ez mindig magában rejti azt is, hogy megismerhetsz valakit, aki közelebb áll majd a szívedhez! Vegyél hát bátran részt egy baráti találkozón, családi ebéden, de attól se tartson vissza semmi, hogy kinézz a helyi piacra vagy kirakodóvásárra. Mert ki tudja, kinek az útját keresztezi majd a tied.

Ha párkapcsolatban élsz, ezt üzenheti a 666

Barátnőként, élettársként vagy feleségként a partnereddel töltöd az időt, vagy rá gondolsz, és egyszer csak feltűnik a 666? Ez azt jelezheti, hogy jobban tennéd, ha most visszatérnél picit önmagadhoz, és egy kicsit jobban törődnél a saját szükségleteiddel is. Különösen, ha kimerült vagy, mert az utóbbi időben intenzíven gondoskodtál másokról.

A 666 lehet a feltétel nélküli szeretet jele, például, hogy kitartasz valaki mellett a nehéz időkben. Ha felelősséget vállaltok valamiért, például kisállattal vagy babával bővülne a család, a 666 jelezheti, hogy közösen, egymást támogatva kell lépnetek. De utalhat arra is, hogy itt az ideje kiállni magadért egy-egy szituációban, vagy a kapcsolatodban, és meg kell húznod a határokat.

Forrás: Mindbodygreen.com
Nyitókép: Darylann Elmi / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

    Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
    Legnépszerűbb cikkek: