Nem sablonos Valentin-napi ajándékok

Lépj ki a szokásos „giccsek” bűvköréből és lepd meg a párod valóban hasznos ajándékkal!

A Valentin-nap nem „kötelező” ünnep, vagyis egyáltalán nincs azzal gond, ha nem érzed magadénak. Ha viszont igen, akkor bármennyire is mindenhol a szív alakú kispárnák és plüss macik jönnek veled szembe, legyél ennél fantáziadúsabb.

Ne vegyél meg olyan ajándékot, aminek te magad sem örülnél, csak azért, mert úgy érzed, muszáj, hogy viríts aznapra valamit. Ha valóban fontos a párod és a kapcsolatod, akkor a legjobb ötlet, ha olyan közös élményt ajándékozol, aminek mindketten örülni fogtok, már csak azért is, mert addig is együtt lehettek. Te ismered a párod, így azt is tudnod kell, hogy mi az, ami belefér nála, és pont ezért ne told túl a napot. Mellőzd a lakás komplett pirosba és szív alakú lufikba öltöztetését, ha már ragaszkodsz ehhez a színhez, akkor az egyetlen, aminek biztosan örülni fog a pirosból, az a szexi fehérneműd.

Az alábbi ajándékokkal mindkettőtök Valentin-napját emlékezetessé teheted:

Kiállítás

Art HAB Shop

Az Andrássy út egyik impozáns épülete ad helyszínt a Hungarian Art and Business Művészeti Központnak. A nemrég nyílt, Új kezdet című tárlat kiváló lehetőség, hogy elmerüljetek a képzőművészet szépségeiben, ugyanis az egyik legnívósabb és legnagyobb magyarországi képzőművészeti magángyűjteményből lehet megtekinteni a kivételesen jelentős alkotásokat.

A Központban működő shopban pedig a tárlathoz is kapcsolódó képzőművészeti albumokat, ajándékokat lehet vásárolni. A HAB a tortán az épület Csók Bisztrója, ahol művészi környezetben pezsgőkoktél mellett tudtok ebédelni vagy vacsorázni. Külön Valentin-napi menüvel is készülnek, amelyhez érdemes időben asztalt foglalni!

Édes élet

Bonbon

Egy igazán ínycsiklandó program az Imagine kínálatában, az Édes élet élményséta. Ha mindketten édesszájúak vagytok, és emelkedik a pulzusszámotok egy cukrászda közelében, akkor ezen a programon ott a helyetek. Megtudhatod, hogy kiről kapta a nevét a Tibi csoki, sőt még azt is, hogy miből készül a város legmenőbb csokoládébonbonja! Igazi városi bűnözés a legédesebb eszközökkel: trüffel, tortaszelet és titkos receptek – kóstolók, gasztrosztorik és legendák, két és fél órában!

Társasjáték

tarsasjatekrendeles.hu

Vannak olyan szuper társasjátékok, amelyeknél a jó hangulathoz nagyobb baráti körre van szükség, de ettől függetlenül kettesben is lehet telitalálat és szórakoztató kikapcsolódás egy jó játék.

Az Érzékek játéka kifejezetten felnőttek számára, terapeuta bevonásával készített társasjáték – párkapcsolati tanácsokkal, ötletekkel. A társasjáték célja az, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat, izgalmat és újabb aspektusokat vigyetek a párkapcsolatba. Az intimitás elválaszthatatlan a szeretettől, a befogadás és odaadás folyamatától, így nem csak az együttlétről szól a játék, hanem egymás mélyebb megismeréséről is. Nincsenek unalmas feladatok, csak érdekes, érzéki pillanatok.

Otthoni edzőkészlet

fotó: trxinfo.hu

Bár egy ideje már tervben van nálatok az edzés, de az elméleti elképzelést még nem sikerült a gyakorlatba is átültetni? Akkor ne húzd tovább az időt, lepd meg a párod egy otthoni edzőkészlettel, amit mind a ketten tudtok használni.

A saját testsúllyal végezhető TRX edzés már egy ideje hazánkban is hódít. Azonban egy alapos, minden porcikát átmozgató edzéshez már nem feltétlenül kell edzőterembe menni, a mobil felszerelésnek köszönhetően a lakásotok kényelmében is könnyűszerrel elvégezhetitek a feladatokat.

A Rip trainer a TRX új generációs edzőeszköze. Lényege a folyamatos, aszimmetrikus terhelés, ami rendkívüli kihívás elé állítja a törzsizmokat, fejleszti a stabilitást, a koordinációt és természetesen az állóképességet is. Használhatjátok a lakásban, vagy jó idő esetén a teraszon, kertben is.

Csomagküldés

fotó: David Trood/GettyImages

Mi lenne, ha nem is feltétlenül az ajándék, hanem az átadás módja lenne az, amivel a párodat meglepnéd? Csomagold be a kedvenc italát, vagy egy könyvet, esetleg színházjegyet, és küld el a munkahelyére futárszolgálattal. Vagy egyszerűen vidd el te magad és hagyd ott a cég recepcióján. Egészen biztos, hogy a napi hajtásban értékelni fogja ezt a rendkívül figyelmes gesztust.

Nyitókép: PeopleImages/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: