Nem tudod, hogyan lehetne jobb a szexuális életed? Csupán ez a 3 dolog kell hozzá! (18+)

Tegyél már ma a jobb párkapcsolatért!

Mindannyiunk életében elérkezhet az a pillanat (akár többször is), amikor kétségbeesetten keressük a megoldást arra, hogyan dobjuk fel a kissé ellaposodott szexuális életünket. Hasznavehetetlen trükkök helyett mi most valódi tanácsokkal segítünk!

Dobd fel valamivel az együttlétet: öltözz be szuper szexi titkárnőnek, próbáljatok ki eszméletlen pozitúrákat, küldj erotikus üzeneteket napközben.” Na nálunk, ezekkel a tippekkel van tele a padlás. Teljesen alkalmatlanok arra, hogy valódi változást érjünk el velük, ugyanis egyik sem nyújt megoldást az alacsony nemi vágy, a testképzavar, a munkahelyi feszültség vagy a hálószobán kívüli kapcsolati konfliktusokból adódó problémákra. Kutatók évekig vizsgálták a kérdést, hogy valójában mi kell ahhoz, hogy felrázzuk az unalmassá vált szexuális életünket, végül arra jutottak, hogy csupán 3 dologra van szükség.

Kezeld a stresszt

A stressz libidógyilkos. Ha mindent megteszel annak érdekében, hogy beindulj, de valahogy mégsem éred el a kívánt hatást, akkor jó eséllyel az állandó szorongás a ludas. Mivel a stressz normális része az életünknek, a tanácsunk nem az, hogy szüntesd meg vagy csökkentsd, előbb csak tanuld meg kezelni. Miért? Mert, ha az előtted tornyosuló feladatokon, a gyerek iskolai háziján vagy a holnapi menühöz hiányzó alapanyagokon jár az eszed, az megöli az intimitást. A nőknek különösen fontos, hogy megágyazzanak fejben (is) az együttlétnek. Tanuld meg kezelni a stresszt, csillapítsd le az elméd, zárd ki a zavaró tényezőket, koncentrálj a nőiségedre (férfiasságodra), és hagyd, hogy magával ragadjon a vágy. Az első és legfontosabb dolog, amivel kezelheted a stresszt, az a légzés.

Lélegezz!

  • Helyezd a kezed a mellkasodra.
  • Lélegezz mélyet, 4 másodpercig.
  • Tartsd bent a levegőt szintén 4 másodpercig.
  • Végül lassan fújd ki.
  • Ismételd meg ötször!

Mozdulj meg!

Észrevetted már, hogy a kutyák is megrázzák magukat egy-egy éles helyzet után? Nem véletlenül, hiszen ez a mozdulat kifejezetten alkalmas a stressz levezetésére. Ha legközelebb érzed, hogy feszült vagy, akkor egyszerűen csak rázd meg magad, esetleg táncolj 5 percig, elsőre furcsának tűnhet, de tényleg hatásos!

Bizalom, intimitás, kapcsolódás

A második legfontosabb: mérlegeld a kapcsolatodat. Hogy érzed magad a pároddal? Milyen a viszonyotok? Bízol benne, és magadban? Persze ez nem azt jelenti, hogy a szex csakis komoly elköteleződés mellett lehet jó, éppen csak arról van szó, hogy egy kapcsolatban, amely épp hullámvölgybe került, elengedhetetlen, hogy érzelmileg is jó viszonyban legyenek egymással a partnerek. Tisztázzátok az érzelmeiteket, beszéljetek a jövőről és a terveitekről, álmodozzatok együtt, esetleg elevenítsetek fel kedves (szexi) emlékeket.

Hass az érzékekre!

Készítsd fel az érzékeidet a szexre. Furcsán hangozhat, de a mindennapi robotból nehéz egykettőre kilépni. Szerencsére van pár tippünk, amivel megkönnyítheted a dolgot!

  • Az ágyat csak alvásra és szexre használjátok!
  • Az együttlét előtt vessetek be egy illatot: gyertyát, illóolajat, masszázsolajat vagy parfümöt. Így az illatanyag hosszú távon összekapcsolódik a szexszel, és segít ráhangolódni az élményre.
  • Ismerd a tested! Fontos tisztában lenned vele, hogy mi az, ami felizgat és ellazít. Mindannyiunknak vannak fétisei, épp itt az idő, hogy megéld a sajátodat.

Tanácsaink segítségével nem egyik napról a másikra, de feldobhatod a szexuális életeteket. És ne feledd, a nap végén nem az az első, hogy kitaláld, ezúttal melyik szexi hacukádba bújj bele!

(www.bloodandmilk.com)

Nyitókép: VGstockstudio/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: