Hamarosan bemutatják a Netflix első, homoszexuálisokról szóló karácsonyi filmjét

A Single All The Way december 2-án érkezik meg a streaming-szolgáltató műsortárába, a történet leírása szerint sokaknak ismerős lehet majd az a szituáció, amibe a romkom főszereplője kerül az ünnepekkor.

Bár a Netflix évről évre több új karácsonyi filmmel jelentkezik, az idei ünnepi kínálatuk mégis minden eddiginél különlegesebb lesz. 2021. december 2-án debütál ugyanis az első olyan filmjük, amelynek középpontjában egy homoszexuálisokról szóló szerelmi történet áll. A Single All The Way egy Peter (Michael Urie) nevű férfiról szól, aki meggyőzi a legjobb barátját, Nicket (Philemon Chambers), hogy adja ki magát a pasijának az ünnepek idejére. Azért, hogy megmentse az állandó kérdezősködéstől. A gond csak az, hogy Peter édesanyja, Carole (Kathy Najimy) időközben kerítőnő-üzemmódba kapcsolt, és leszervezett egy vakrandit a fiának a  jóképű edzőjével, Jamesszel (Luke Macfarlane). Így természetesen Peter eredeti terve hamar csődöt mond, mi pedig fantasztikusan szórakozhatunk az így kialakuló szerelmi háromszögön. A romkomban Jennifer Coolidge is felbukkan, aki a jófej szingli nagynénit, Sandyt játssza.

A főszereplőt életre keltő Michael Urie azt ígéri fagyöngyre, borra, dögös Mikulásokra, egy kis megtévesztésre és rengeteg ünnepi jó cselekedetre számíthatnak azok, akik bekapcsolják a Single All The Wayt. Peter karakterével pedig valószínűleg sokan együttéreznek majd: nem elég, hogy beleragadt egy olyan munkába, amit nem szeret, ráadásul mindig éppen akkor szingli, amikor haza kell utaznia a családjához.

A Netflix egyébként idén novemberben a Karácsonyi cserebere 3. részével is jelentkezik, ami a Romancing the Star címet kapta. Persze kérdéses, hogy  volt-e értelme még tovább folytatni a sztorit, hiszen valószínűleg mindent elmeséltek már, amit lehetett. (A Vanessa Hudgens által alakított karaktereknek mégsem bukkanhat fel egy negyedik hasonmása…) Ennek ellenére valószínűleg rengetegen megnézik majd a romkomot, mert az ünnepekkor éppen egy ilyen egyszerű, de annál szívmelengetőbb történetre van szükségünk. De érdemes lesz elindítani a Vámpírnaplókból ismert Nina Dobrev új filmjét, a Love Hardot is, ami a Clickbaittel ellentétben a vicces oldaláról mutatja be az online randizás buktatóit és a catfishinget.

Forrás: PopSugar/Entertainment Weekly
Nyitókép: Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: