Most már hivatalos: a Netflix berendelte a Nyerd meg az életed második évadát

A dél-koreai Squid Game alig harminc nap alatt megdöntötte a streamingszolgáltató nézettségi rekordját, vagyis érthető, ha egyelőre nem szeretnének elbúcsúzni tőle.

Bár A Bridgerton család közel egy évig meg tudta őrizni az első helyét a Netflix legnézettebb sorozatainak listáján, 2021 őszén a Nyerd meg az életed letaszította a trónjáról – méghozzá nem is akárhogyan. Bár a régens korszakban játszódó drámát 82 millió háztartásban indították el a premiert követő egy hónapban (ami ugyan döbbenetesen jó szám), de a dél-koreai túlélőshow-ra még több, összesen 142 millió otthonban voltak kíváncsiak.

A Squid Game jött, látott és győzött, így gyakorlatilag azonnal sejteni lehetett, hogy az alkotók még nem engedik el a történetet. A második évad érkezését végre a streamingszolgáltató is megerősítette, sőt, a nyilatkozatuk alapján több szezonra is számíthatunk még. „A Squid Game univerzuma csak most nyílik meg előttünk igazán” – jelentette be a Netflix egyik vezérigazgatója és tartalmi vezetője, Ted Sarandos.

Na persze nem is igazán volt más választásuk, mint hogy rábólintsanak az új epizódokra, hiszen a széria kreátora már korábban elárulta, rengetegen követelik a folytatást. „Hatalmas rajtunk a nyomás, annyira sokan várják a második évadot, nagyon szeretnék, ha elkészülne. Kicsit úgy érzem, mintha a rajongók nem is hagynának nekünk más választást!” – hangsúlyozta Hwang Dong-hyuk 2021 végén, aki akkoriban már el is kezdete a tervezgetést. Sőt, azt sem titkolja, hogy Lee Jung-jae is újra eljátszaná a főhőst, Seong Gi-hunt.

A cselekményről egyelőre csak találgatni tudunk, de az azért borítékolható, hogy a főszereplő megpróbál örökre véget vetni a kegyetlen játéknak, hiszen az első szezon fináléjának végén felhívja azt a telefonszámot, amit egy elkobzott Squid Game kártyán talál. „Nem vagyok ló. Ember vagyok. Ezért akarom tudni, hogy kik maguk, és hogy bánhatnak így emberekkel” – mondta, amikor beleszólt valaki a másik oldalon. A férfi ezek után az óva intés ellenére nem száll fel az Amerikába tartó gépre. Így tehát sejthető, hogy a második évadban hadjáratot fog folytatni a brutális verseny szervezői ellen.

Forrás: Variety 
Nyitókép: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: