A Netflix legújabb társkereső műsoránál bizarrabbat még nem láttál

A streaming szolgáltató tegnap tette közzé a Sexy Beasts (magyarul: a Szexi Vadállatok) című műsorának ízelítőjét, ami egyedülálló társkereső műsornak ígérkezik. Ugyanis a versenyzőknek bizarr, elmaszkírozott arccal kell megjelenniük az első randin.

Vajon a személyiség önmagában elég ahhoz, hogy vonzalmat ébresszen másokban? Pontosan erre az örök kérdésre keresi a választ a Netflix legújabb társkereső műsora, amely július 21-én debütál a platformon. A streaming szolgáltató szerint a Sexy Beasts, azaz a Szexi Vadállatok című társkereső show az Álarcos énekes és a Vak szerelem című műsorok ötvözéséből született meg. Mit értenek ezalatt? A versenyzők egy vakrandin ismerhetik meg egymást, ahol nem fedhetik fel valódi kilétüket. Mitöbb, furcsa álarcban, például szőrös állatként, nem túl attraktív delfinként vagy groteszk űrlényként kell az első találkozón meggyőzniük a partnerüket, hogy – a visszataszító külső ellenére is – megvan közöttük a kémia.

Fotó: Netflix

A szerda este bemutatott rövid ízelítő – amelyben többek között egy hód, egy ördög, egy róka, egy panda, különféle űrlények és egy madárijesztő jelmezbe öltözött versenyzőt is láthatunk – 12 óra alatt több mint 7 millió megtekintést generált a Twitteren. A nagy érdeklődés, a rengeteg hozzászólás csak megerősítette a műsor készítőit abban, hogy hatalmas sikerre számíthatnak. Ezért már a második évadot is berendelték, azaz biztos, hogy folytatódik a Sexy Beasts.

„A nézők eddig sosem látott élményekkel gazdagodhatnak” – mondta Simon Welton, a Sexy Beasts megálmodója és ügyvezető producere. „Remélem, hogy a műsor mosolyt csal az emberek arcára, miközben arra próbálnak rájönni, kik esnek majd szerelembe és valójában hogyan nézhetnek ki a szereplők.” A videó, valamint a műsor koncepciója vegyes fogadtatásban részesült, véleményüknek pedig sokan hangot adtak a közösségi média oldalakon: „ez olyan szörnyű, hogy minimum ötször meg fogom nézni” – írta egy Twitter-felhasználó. Mások azt kifogásolták, hogy a maszkok mögött csinos nők, és jóképű férfiak rejtőznek, így a show üzenete (vagyis hogy a külső nem minden) nem hiteles. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk, milyen izgalmakat és meglepő fordulatok tartogat majd a Sexy Beasts

Forrás: NBC News
Nyitókép: Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: