Nevess együtt Goldie Hawnnal! Megérkezett az Instagram legviccesebb kihívása

A 74 éves Oscar-díjas színésznő pontosan tudja, hogy a nevetés mindenre gyógyír, és milyen igaza van!

Az önkéntes karantén ideje alatt jó néhány trend és kihívás futótűzként terjedt a neten. A legízletesebb ezek közül kétségkívül a dalogna kávétrend volt, ami alkoholos verzióban is isteni, a legstílusosabb pedig a párna-kihívás. Sok sztár is arra szánta ezt az időszakot, hogy valamilyen online kurzuson vegyen részt, vagy csak egész egyszerűn feldobják a megjelenésüket például egy új hajszínnel. Goldie Hawn pedig miután mindenkit arra biztatott, hogy a karantén ideje alatt is maradjon aktív, most elindította legviccesebb kihívását! A feladat nem más, minthogy levideózd magad, vagy a szeretteidet, miközben önfeledten nevettek valamin. A 74 éves Oscar-díjas színésznő Instagramon tette közzé a felhívást. A videón egy fotelben ül és arra kéri a nézőket, hogy ők is nevessenek vele együtt. A felvétel alatt Kurt Russel, a színésznő párja is feltűnik, aki mindent megtesz azért, hogy szerelme elnevesse magát:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ok guys, no joke, laughter is the best medicine! It’s the perfect way to decrease stress and improve your mood in just a few seconds. So please join me for this challenge and share a video of yourself laughing (you can do it with your kids, your family or even your pets!). Don’t forget to tag me and post your videos with the hashtag #laughingchallenge. I will repost my favorite videos of the challenge. I’m counting on you! 🤗 ⁣ 𝐋𝐚𝐮𝐠𝐡𝐭𝐞𝐫: boosts immunity, lowers stress hormones, decreases pain, relaxes your muscles, prevents heart disease, eases anxiety and tension, improves mood, strengthens resilience, draws you closer to people and strengthens relationships. Nothing works faster to bring your mind and body back into balance than a good laugh! Even in the most difficult of times, a laugh can go a long way toward making you feel better. ❤️⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #laughingchallenge @mindup #laughteristhebestmedicine

Goldie Hawn (@goldiehawn) által megosztott bejegyzés,

„Mutassuk meg mindenkinek, hogy még mindig van egy olyan rész bennünk, ami mindennap csak boldogabb lehet. Semmi sem könnyítheti meg jobban, hogy újra egyensúlyban legyen az elméd és a tested, mint egy jó nagy nevetés. Még a legnehezebb időszakban is sok mindenre gyógyír lehet a nevetés.” – fejezte be Goldie Hawn a videóját.

A sztárok közül a színésznő lánya, Kate Hudson volt az első, aki csatlakozott a kihíváshoz és egy nagyon cuki videót töltött fel magáról és a kislányáról, Raniról, miközben majd megpukkad a nevetéstől:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laugh with us! @goldiehawn #LaughingChallenge I tried to get Rani to laugh with me, and turns out she knew exactly what she was doing! #BornComedian #Laugh POST A LITTLE LAUGHTER! 😆❤️

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Ennél jobban már nem is indulhatna ez a hét, igaz?

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: