Nicole Kidman szívbemarkoló fotót osztott meg arról, hogy majdnem egy év után újra láthatta az édesanyját

A színésznőnek köztudottan nagyon szoros a kapcsolata Janelle-lel, aki márciusban ünnepelte 80. születésnapját.

A koronavírus-járvány kirobbanása után bevezetett szigorítások miatt sokan hosszú hetekre távol kerültek a családjuktól – és ezzel a világsztárok sincsenek másképpen. Nicole Kidman például Nashville-ben vonult karanténba férjével, Keith Urbannal és lányaikkal, Sunday-jel és Faith-szel. Így azonban majdnem egy évig, pontosabban 8 hónapig nem láthatta édesanyját, aki Ausztráliában él. A színésznőnek ki kellett hagynia Janelle 80. születésnapját is márciusban, amiről a közösségi oldalán megemlékezett egy meghitt fotóval kettőjükről. „Boldog Szülinapot drága anyukám. Nagyon szeretlek. Ez a kép annyira MI vagyunk” – írta posztjában.

Fotó: Instagram/@nicolekidman

Az Oscar-díjas sztár júliusban végül Ausztráliába utazott a családjával, ahol természetesen újabb 2 hétre izolálták magukat, majd miután leteltek a kötelezően előírt napok, Nicole meglátogathatta az anyukáját, amiről hihetetlenül megható képeket töltött fel Instagramra. „Annyira jó érzés, hogy végre megölelhetem az anyukámat! Nyolc hónap telt el. Kihagytam a 80. szülinapját, de most itt vagyok.”

Fotó: Instagram/@nicolekidman

A felvételeket máris több mint kétszázezren kedvelték, és olyan hírességek osztoztak a boldogságában, mint például Reese Witherspoon, akivel a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban barátnőket alakítottak és az életben is közel állnak egymáshoz: „Hatalmas örömet okoz, hogy ezt láthatom. Szeretlek titeket!” – üzente a távolból a Doktor Szöszi sztárja.

Fotó: Instagram/@nicolekidman

Bár Nicole a Hawaii-szigetek fővárosában, Honoluluban született, Ausztráliában nőtt fel szüleivel és testvérével, Antoniával. Édesapja, Anthony Kidman 2014-ben elhunyt, a színésznő pedig azóta amennyi időt csak tudott, anyjával és húgával töltött.

Fotó: Instagram/@nicolekidman

Forrás: hello!
Nyitókép: James D. Morgan/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: