Novemberben érkezik a Ralph Laurenről készült dokumentumfilm

Köszi HBO!

McQueen és Saint Laurent után újabb névvel bővül a divattervezők életét bemutató dokumentumfilmek listája. Ezúttal a legendás amerikai designer, Ralph Lauren életébe nyerhetünk betekintést.

Divatrajongók, kapjátok elő a naptárat és karikázzátok be november 12-ét, hiszen ekkor érkezik az HBO legújabb dokumentumfilmje, ami a Very Ralph, ami Ralph Lauren életébe enged bepillantást! Úgy tűnik, sokan kíváncsiak arra, hogyan jutottak fel a csúcsra a leghíresebb divattervezők – tavaly az Yves Saint Laurent és az Alexander McQueen film is hatalmas sikert aratott. Hasonlóan magas számokra számítanak a Very Ralph esetében is.

Az amerikai származású Ralph Lauren igazi legendának számít, hiszen a nevét viselő brand már több, mint 50 éve meghatározó szereplője a a divatszcéna forgatagának. Elegáns stílusával és kifinomult szabászati megoldásaival mindenkit levett a lábáról – divatbemutatói első soraiban szinte csak A-listás hírességek és elismert szakemberek foglalnak helyet. Az általa tervezett ruhákat Lady Gaga, Penelopé Cruz, Emma Watson és Kate Winslet is boldogan választotta már egy-egy díjátadóra vagy egyéb ünnepélyes alkalomra.

Mike Coppola /Getty Images

A dokumentumfilm a 79 éves designer életútját mutatja be, hogyan vált a fiatal bronx-i srác egy egész divatbirodalom atyjává. Lauren a gyerekkoráról, a házasságáról, a márka kezdeti szakaszáról, az őt érő kritikákról, ikonikus kollekcióiról és kampányairól, valamint úttörő látásmódjáról is beszél a filmben. A tervező és a családja mellett közeli barátaival készült interjúk is láthatók lesznek a képernyőn – olyan hírességek szólalnak meg, mint például Anna Wintour, Karl Lagerfeld, Hillary Clinton, Naomi Campbell, Calvin Klein és Diane von Furstenberg, de a lista még messze nem teljes. Az impozáns szereplőgárdához az Emmy-díjas producer, Susan Lacy is csatlakozik, így biztosak vagyunk benne, nem fogunk a végeredményben csalódni.

Nyitókép: Desiree Navarro/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: