A legjobb nyári randihelyszínek, ha felejthetetlen közös élményekre vágytok

Unod a jól bevált, megszokott helyeket? Az alábbi 5 helyszín első randinak is emlékezetes lesz, de változatosságként is jól jöhet, ha már évek óta együtt vagytok.

Sokszor a randevúk azért ritkulnak, és aztán maradnak is el egy párkapcsolatban, mert az egyhangúság egy idő után már egyik félt sem hozza lázba. De ne hagyd, hogy csak emiatt elvesszen a romantika az életetekből, legyél kicsit kreatívabb, és állj elő olyan új ötletekkel, helyszínekkel, ahol még nem jártatok.  Nyáron az élet minden tekintetben jóval kötetlenebb, mint az év többi időszakában, ezért lazítsatok egy kicsit, felejtsétek el a törzshelyeteket. Pattanjatok bringára, stoppoljatok, vagy üljetek vonatra, és vigyetek egy kis színt a szerelmi életetekbe.

Az alábbi 5 helyszín első randinak is emlékezetes lesz, de változatosságként is jól jöhet, ha már évek óta együtt vagytok:

1.Törley Pinceséta

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katalin Hamouda-Aradi (@kataaradi) által megosztott bejegyzés


Ha nehezen bírjátok a hőséget, viszont kedvelitek a pezsgőt, akkor a Törley Pezsgőmanufaktúra által szervezett Pincesétát kifejezetten szeretni fogjátok, hiszen a pince hőmérséklete mindössze 12-14 Celsius fok. A program magában foglalja az érlelő pince és a pezsgőkészítési eljárások bemutatását, valamint háromféle technológiával készült pezsgő kóstolóját.

Törley Pezsgőmanufaktúra – 1221 Budapest, Anna utca 7.

2. Csendes Dűlő


A legismertebb balatoni borvidék minden kétséget kizáróan a badacsonyi. Az itt található Csendes Dűlő Szőlőbirtok és Borterasz vacsorával egybekötött borkóstolói nemcsak egy misét, hanem egy utazást is megérnek. Igazi, romantikus program, ahol gyönyörködhettek a csodás tájban és a naplementében, egy kellemes vacsora mellett. A hely egyre népszerűbb, ezért asztalfoglalás nélkül véletlenül se induljatok el!

Csendes Dűlő Szőlőbirtok – 8257 Badacsonyörs, Hegyalja út 69.

3. Retro Múzeum


Voltál úttörő? Emlékszel azokra az időkre, amikor a rendőrök kocka Ladával hasítottak? Vagy amikor a legmenőbb kabala, a Monchici volt? A 80-as évek legizgalmasabb és legnépszerűbb tárgyait, jelképeit és legmeghatározóbb pillanatait hozza vissza a Retro Múzeum és Élményközpont. Egészen elképesztő időutazásban lesz részetek akkor is, ha a kiállítás darabjaiból dereng valami, és akkor is, ha az újdonság varázsa lesz minden, amit láttok. A bisztróban pedig megkóstolhatjátok a korszak ikonikus ételeit, a klasszikus meleg szendvicset, a zsíros deszkát, a bambi üdítőt, vagy az első magyar űrhajós, Farkas Bertalan kedvenceit, a zselésített pálinkát és az unicumot is.

Budapesti Retro Élményközpont – 1051 Budapest, Október 6. utca 4.

4. Lakatfal

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kovács betti (@kovacsbetti10) által megosztott bejegyzés


Ha már olyan fokozaton ég a szerelmetek lángja, hogy megpecsételnétek valamivel, de az esküvő még nincs a közeli tervek között, akkor erre a pécsi lakatfal ideális lehetőség lesz. Pécs egyébként is kiváló helyszín egy pár napos barangoláshoz, és ha már ott vagytok, mindenképpen tegyétek emlékezetessé az utazást. Válasszatok egy egyedi lakatot, véssétek bele a neveteket, esetleg a megismerkedésetek időpontját és zarándokoljatok el a pécsi lakatfalhoz.

Pécsi Lakatfal – 7621 Pécs, Sétatér

5. BalloonFly

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BalloonFly (@balloonflybp) által megosztott bejegyzés


Úgy érzed, hogy amióta együtt vagytok, a felhők felett jársz? Miért is ne lehetne ez egy randi alkalmával tényleg így? A BalloonFly-nak köszönhetően a főváros fölé emelkedhetsz életed párjával, és egy különleges, fantasztikus élményben lehet részetek. Éljétek át a szabadság, a repülés és a gondtalanság érzését közösen. Akár első randevúnak szánod, akár spontán ötlet vezérelt, garantált, hogy emlékezetes nap marad mindkettőtök számára.

Balloon Fly – 1146 Budapest, Városliget

Nyitókép: Csendes Dűlő (fotó: Csendes Dűlő facebook)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: