Odáig vagyunk Anne Hathaway beauty tippjéért: filléres módszer a csábító ajkakért

Ha valakitől elfogadunk szépségtanácsot, akkor az mindenképpen a csodás Anne Hathaway. A színésznő most egy zseniális – és nem mellesleg, olcsó – módszert mutatott, amivel mi is új életet lehelhetünk ajkainkba.

Még a leggyönyörűbb színésznőknek is vannak olyan beauty hackjei, amikkel átvészelhetik a nyűgösebb napokat – ne gondolja senki, hogy ők minden reggel a tökéletesség mintapéldányaiként ébrednek fel. Talán pont ezért imádjuk, amikor megosztják velünk a trükkjeiket. Főleg, ha azok nem egy csilliárdokat érő kenceficét, hanem olyan egyszerű praktikákat tartalmaznak, amik az átlagember számára is bárhol, bármikor elérhetőek. Az ördög Pradát visel sztárja épp egy ilyen zseniális tippet osztott meg követőivel, nem is csoda, hogy a videóval azonnal felrobbantotta a TikTokot. Bocsánat, LipTokot. 

Anne Hathaway csábos mosolya

Ha az álomajkakra gondolunk, legtöbbünknek vélhetően Angelina Jolie és Anne Hathaway jut eszünkbe. A nyomorultak Oscar-díjas színésznőjének egyik szexepilje kétségtelenül a legendás mosolya. Nem csodálkoznék rajta, ha népszerűsége lassan megközelítené a Mona Lisáét. Telt ajkait nők milliói irigylik azóta, hogy a Neveletlen hercegnőben Mia Thermopolisként belopta magát a szívünkbe (kapaszkodj meg, ennek már több mint 20 éve!), és szerencsére azon üdítő kivételek közé tartozik Hollywoodban, akik nem a plasztikai műtétek sorával próbálják megőrizni szépségüket. Persze, az amerikai álomgyár az ő önértékelését is megingatta olykor. Egy 2008-as interjúban maga árulta el, hogy sokáig gondolkozott az orrplasztikán, később azonban rájött, hogy éppen karakteres orra teszi őt olyan sokoldalúvá színésznőként.

A csókos ajkak trükkje

Bár szerintünk semmi gond nincs Anne Hathaway orrával, azzal az érzéssel mindannyian tudunk azonosulni, hogy bizony itt-ott mi is szeretnénk egy kicsit megtámogatni megjelenésünket. A fülig érő mosolyáról híres színésznő pedig a segítségünkre sietett: TikTokon osztotta meg telt ajkainak titkát, amivel azokon a bizonyos „b-napokon“ felfrissíti magát a fotózások vagy forgatások előtt.

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor

A Shiseido kampányfotózása előtt, a fodrászszékben ülve vallotta be, hogy amikor ránézett a monitorra, úgy érezte, a felső ajkai nem olyan élettel teliek. „Fogtam egy hajtűt és elkezdtem a végeivel stimulálni az ajkamat, hogy beindítsam egy kicsit a vérkeringést és visszanyerje a színét és teltségét – magyarázta Anne Hathaway. Majd nevetve hozzátette: – úgy néztek rám az emberek, mintha három fejem volna!“

Hogyan csináld?

A színésznő szerint pofon egyszerű a módszere, ám óva int attól, hogy túlzásba vigyük az alkalmazását, ugyanis rejlik némi veszély a dologban. „Túlzásba lehet esni, ha túl erősen nyomod oda a hajtűt a szádhoz. Ennek egy nagyon finom, gyengéd mozdulatsornak kell lennie, ami nem tart tovább 30 másodpercnél – szögezte le. – Ne döfd le magad, és jegyezd meg, ha már vérzik, akkor túl messzire mentél. Nem vámpírok vagyunk, csak szeretnénk, ha egy kicsit teltebbek lennének az ajkaink.“

Hathaway, a beauty influencer?

Miután olyan nagy divatházakkal kezdett együtt dolgozni, mint a Versace vagy a Bulgari, a 41 éves színésznő egyértelmű helyet követel magának az utóbbi években a divat- és szépségiparban is. 2023 óta például ő a Shiseido nemzetközi márkanagykövete, így nem is olyan meglepő, hogy májusi csatlakozása óta a TikTokon is egyre aktívabb, és persze népszerűbb. Korábbi interjúiban a színésznő bevallotta, hogy nemcsak az öltözködés, de az élet több területén is szívesen inspirálódik a Z generációtól. Ezt pedig be is bizonyította, amikor fenti videóját a #liptok közönségének ajánlotta (visszautalva a TikTok nevéből eredő szójátékra, amelyet a platform felhasználói előszeretettel használnak különböző trendek népszerűsítésére). Fiatalok, érteni fogják!” – mondta nevetve fodrászának, aki értetlenkedett a megjegyzésen.

Akárhogy is, mi örömmel vesszük a színésznő tanácsait. És bízunk benne, hogy még sok ilyen szuper trükkel lát majd el bennünket.

Nyitókép: Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: