Ők most a világ legjobban fizetett színésznői

A Forbes top tízes listáján meglepetések is szerepelnek.

Az utóbbi hónapokban nagy nehézségekkel kellett megküzdenie a filmiparnak és vele együtt a szereplőinek is, ám a Forbes magazin ezúttal is közzétette azt a top tízes listát, amin az elmúlt egy év alapján legmagasabban fizetett színésznők szerepelnek.

10. Viola Davis

Viola Davis
Fotó: Chicago Tribune/Getty Images

Bár csak a tizedik helyről van szó, azért az itt helyet foglaló Viola Davis is magas gázsival büszkélkedhet: az elmúlt évben 15,5 millió dollárt keresett, ami több mint 4,5 milliárd forintnak megfelelő összeg, amihez nagyban hozzásegítették a Netflix-szel közös kollaborációk. 

9. Elisabeth Moss

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/GettyImages

Közvetlenül utána, a 9. helyen Elisabeth Moss, A szolgálólány meséje című sorozat sztárja következik 16 millió dollárral, amiből 7 millió dollárnyi összeget csak egyetlen film, A láthatatlan ember című thriller hozott számára.

8. Ellen Pompeo

A 8. helyen a Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo végzett 19 millió dollárral, azaz közel 6 milliárd forintot jelentő éves keresettel.

7. Nicole Kidman

Nicole Kidman
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Néhány millióval többet, egészen pontosan 22 millió dollárt keresett az elmúlt évben Nicole Kidman, aki ezzel a 7. helyet szerezte meg magának.

6. Emily Blunt

A 6. helyen pedig Emily Blunt végzett 22,5 millió dollárral.

5. Meryl Streep

Fotó: Gareth Cattermole /GettyImages

Közel a dobogóhoz, az 5. hely, 24 milliós keresetével a színészlegenda Meryl Streepé, akinek a legtöbbet Louisa May Alcott regényének adaptációja, a Kisasszonyok hozta a konyhára az elmúlt évben. 

4. Melissa McCarthy

A 4. a mindig vicces és szórakoztató Melissa McCarthy, 25 millió dollárral, aki az elmúlt év HBO és Netflix együttműködéseivel tudta feltornázni magát.

3. Gal Gadot

Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images Entertainment

A dobogó 3. helyén Gal Gadot végzett, aki csak a Wonder Woman második részéért közel 20 millió dollárt zsebelt be, ezt a kisebb szerepek segítségével pedig 31,5 millió dollárra tudta kiegészíteni. 

2. Angelina Jolie

Fotó: Jeff Spicer /GettyImages

Ezüstérmes lett a rendezőként is remekelő Angelina Jolie, aki 35,5 millió dollárral a 2. legjobban fizetett színésznő címet nyerte el. 

1. Sofia Vergara

Fotó: Michael Tran/GettyImages

Az első helyen ezúttal a Modern család című sorozat főszereplője, Sofia Vergara foglal helyet, aki az elmúlt néhány hónapban 43 millió dollárt keresett, ám nem csak a színészkedéssel: farmereket tervezett a Walmart áruházláncnak és bútorokat az amerikai Rooms To Go cégnek. Ezt nevezzük mi sokoldalúságnak! 

Nyitókép: Michael Tran/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: