Orlando Bloom és Katy Perry kapcsolata veszélybe került?

A sztárpár mindig őszintén beszélt a párkapcsolatuk jó és nehéz időszakairól is. Úgy tűnik, a babavárás alatt éppen az utóbbit élik át.

Katy Perry és Orlando Bloom se veled, se nélküled kapcsolata már több mint 4 éve tart. A sajtó először 2016 januárjában, a Golden Globe afterpartyján szúrta ki, hogy több lehet köztük, mint barátság, és valóban igazuk volt. A pár kapcsolata felhőtlen volt egészen 2017 márciusáig, amikor is Orlando szakított Katy-vel, mivel az énekesnő már készen állt a családalapításra, de a színész még nem. Azonban a sztárpár végig barátságban maradt egymással a szakítás után is, sőt nem is kellett sok ahhoz, hogy újra összejöjjenek. A pár 2017 decemberében már újra együtt volt, sőt a szilvesztert is közösen ünnepelték Japánban. Ezután nem sokkal később 2018-ban Valentin-napon be is jelentették, hogy eljegyezték egymást, és az idei év nagy híre volt az, hogy Katy várandós első gyermekével.

A sztárpár esküvőjét sajnos a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani, de most egy, a párhoz közel álló forrás szerint az egész kapcsolatuk a szakítás szélén áll. Állítólag Orlando nagyon megváltozott amióta kiderült, hogy Katy várandós. „Orlando és Katy kapcsolata most elé viharos. Katy idegeskedik, hiszen életében először lesz anya, Orlando pedig amiatt stresszel, hogy a babájuk pont ebben a nehéz időszakban érkezik. Katy már alig várja, hogy édesanya lehessen, hiszen mindig erre vágyott” – árulta el a forrás az US Weekly magazinnak.

Egyébként már az is hivatalos, hogy a pár kislányt vár, valamint a nevét is sejteni lehet. Katy nagymamája, Ann Pearl Hudson márciusban hunyt el, az énekesnő mindenképpen róla szeretné majd elnevezni babájukat. Így vagy az Ann, vagy a Pearl vagy a Hudson nevet fogja kapni.

Forrás: dailymail.co.uk
Nyitókép: Andreas Rentz/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: