Őszi körömtipp: te meg tudod mondani, ez milyen szín?

Újíts be egy szuper árnyalatot!

Ha hozzám hasonlóan te is csupán pár szín közül szoktál választani, ez neked szól!

Meggybordó, nude, fehér, rózsaszín – általában ezeket a gél lakk színeket szoktam kérni a körmömre, és csak nagyon ritkán térek el a megszokott sorrendtől. Amúgy nincs bajom a színekkel, de a legtöbb árnyalat csak másokon tetszik, magamon 3 hét alatt sem tudom megszokni és megszeretni őket. Most viszont úgy döntöttem, valami mást próbálok ki.

Sikerült egy olyan árnyalatot választanom, aminek még fantázianevet sem adott a gyártó, és én sem igazán tudtam eldönteni, hogy milyen szín lehet ez pontosan.

Volt, aki szerint lilás vagy épp mályva, más azt mondta, hogy szilva, édesapám pedig határozottan kijelentette, hogy erdei gyümölcsös fagyi színe van. Nem hiszem, hogy közelebb kerültünk a megoldáshoz. Te mit gondolsz, hogyan írható le szavakkal ez az árnyalat?

Remekül passzol a rózsaszínhez!
Te kipróbálnád ezt a színt?

 

Ugyan nem tudom megfogalmazni pontosan, hogy mit látok, de nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Sőt, nagyon is bevált, őszre ideális viselet. A díszítést általában kerülöm, de most kivételesen gyémánthatású csillámlakk került a gyűrűsujjamra, hogy kicsit feldobja az összhatást. Még így is szolid lett a végeredmény.

WooHoo-tipp:
Ha még egyszer ezt a színt választom, biztos, hogy matt verzióban kérem. Ez sima körömlakknál, géllaknál és zselénél is megvalósítható. Érdemes kipróbálni, lehet, hogy egy adott szín így válik hordhatóvá számodra.

És íme a tanulság:

Tényleg megéri új dolgokkal kísérletezni időnként!

Nyitókép: Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: