Óvakodj tőlük: ők a legmegbízhatatlanabb csillagjegyek

Az asztrológusok úgy tartják, ha bármi fontos terved van, jobb, ha nem tőlük kérsz segítséget, mert könnyen cserbenhagyhatnak. Íme, a legmegbízhatatlanabb csillagjegyek!

Bárkivel előfordulhat, hogy valamilyen okból mégsem tud segíteni annak, akinek korábban megígérte. Például velem megesik olykor, hogy túlvállalom magam, és végül kiderül: mégsem tudok bevásárolni vagy felmosni akkorra, amikorra terveztem. Más elfelejti, mit ígért, megint más pedig meggondolja magát és mégsem akar átbumlizni a fél városon, hogy a nagynénjének segítsen valamiben. Azt viszont talán te sem tudtad, hogy néha „csillagainkban van a hiba”. Legalábbis az asztrológusok szerint, akik azt mondják, állatövi jegyeink is befolyásolhatják, mennyire számíthat ránk a környezetünk. Íme, a legmegbízhatatlanabb csillagjegyek, a szakértők szerint.

Aki a legnehezebben szab határokat: a Szűz

Bár a Szüzekről sokan úgy gondoljuk, szervezettségük a megbízhatóság bajnokaivá teszi őket, ez nem mindig van így. Gyakran nehezen szabnak határokat, és könnyen túlzásba esnek. Ez oda vezethet, hogy egyszerre túl sok mindennel zsonglőrködnek, és nehezen tudják kipipálni a feladataikat a listájukon. Ráadásul szintén gyakori jelenség, hogy nem ismerik be, mennyire túlterheltek, és inkább magukban fortyognak. Ez pedig nem igazán hozhat előrelépést.

Kedves Szüzek, érdemes újra és újra átfutni a teendők listát, szem előtt tartva, mit bírtok ténylegesen. Olykor nemet mondani pedig nem szégyen vagy gyengeség.

A leggyorsabban eltűnő jó barát: az Oroszlán

Az Oroszlánra mindig számíthatsz, ha buliról vagy kirándulásról van szó. De ha olyan szívességet kérsz tőle, mint például, hogy segítsen költözni szombat reggel, akkor készülj fel, hogy hiába hívod majd aznap 7:30-kor, nagy eséllyel nem fogja felvenni a mobilját.

Jó, ha tudod, hogy egy Oroszlánt nem kényszeríthetsz olyasmire, amit nem akar. Viszont ha úgy tudod szervezni a dolgokat, hogy szórakoztató legyen valamelyest, és neki, mármint az Oroszlánnak is előnye származzon belőle (például a költözés után elviszed egy csodás helyre ebédelni), nagyobb eséllyel fog mégis segíteni.

Szeszélyes és kalandvágyó: a Nyilas

A Nyilasok kalandvágyába vegyül némi szeszélyesség és felelőtlenség is. Emiatt az asztrológusok közül sokan úgy tartják, a Nyilas az első, aki messzire szalad, ha nehéz helyzettel szembesül. „Hiányzik belőlük az önfegyelem, és hajlamosak arra, hogy feladják a dolgokat, csak mert elunták magukat” – írja a Bestlifeonline.

Ha egy Nyilas ígért neked valamit, de nem tartja be, ne vedd magadra. Nem mentegetni akarjuk őket, de köztudottan szétszórtak, még a saját napi teendőik listáját is nehezen jegyzik meg. Gyakran megfeledkeznek az ígéreteikről, és késnek a találkozóikról, ami a pontos és megbízható embereknek frusztráló és kellemetlen lehet.

Akire feledékenysége miatt nem (mindig) számíthatsz: a Halak

A Halak jegy szülöttei a zodiákus ábrándozói, és ez egy csipetnyi feledékenységgel jár együtt. Jó, néha több csipetnyivel. Gyakran beleegyeznek valamibe (például, hogy segítenek neked a lomtalanításban), anélkül, hogy végiggondolnák a részleteket. Nem arról van szó, hogy a Halak nem törődik veled vagy azzal, mit ígért neked. Hanem arról, hogy a saját valóságukban működnek. És igen, ez nagy eséllyel jelenti azt, hogy a mi valóságunkban kevésbé megbízhatóak.

Hacsak nem vagy hajlandó többször is emlékeztetőt küldeni a Halaknak, jó eséllyel kiesik a fejéből bármi, amit kértél tőle korábban. Teljesen mindegy, hogy abban az adott pillanatban ő még lelkesen beleegyezett, hogy segít neked.

A legszétszortabb, mégis a legelbűvölőbb: az Ikrek

Sokan azt gondolják, az Ikrek összességében a legkevésbé megbízható csillagjegy. Cukik, kedvesek, vidámak, ígérnek ezt-azt, de amikor ténylegesen számítanál rájuk, számíts rá, hogy lelépnek, ha máshol nekik jobban tetsző programok szerveződnek. De ezzel együtt sem fogsz tudni sokáig neheztelni Ikrek jegyű szerelmedre vagy legjobb barátodra, mert az állatövi jegyek közül az ő jegyük az egyik legelbűvölőbb.

Az Ikrek tenni fog róla, hogy visszanyerje a bizalmad. Te pedig, bár megbocsátasz, valószínűleg nem őt hívod legközelebb olyan helyzetben, ahol tényleg szükséged van valaki segítségére.

Forrás: Bestlifeonline.com
Nyitókép: lemono / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: