Palvin Barbi a leghíresebb modellek listáján

A divatszakmát már rég meghódította, most azonban a közönség is elismerte Palvin Barbi sikereit, hiszen a világ leghíresebb modelljeinek listájára szavazták.

Palvin Barbara igazi tündérmesét írt magának. A magyar modell kitartó munkája meghozta gyümölcsét, már nagyon fiatalon a leghíresebb márkák kifutóin lépdelt, évek óta luxusbrandek reklámarcaként mosolyog ránk vissza és idén a mesébe illő esküvőjére is sor került. A még mindig csak harminc éves lány a divatvilág elitjének tagja lett.

Impozáns társaságban

A ’90-es években igazi ikonná váltak a szupermodellek. A manökeneket Naomi Campbell, Kate Moss vagy éppen Cindy Crawford színre lépése óta ugyanolyan nagyfokú figyelem övezi, mint az A-listás színészek életét. A kifutókat meghódító és ránk a legnagyobb magazinokból visszanéző topmodellek igazi sztárokká váltak. Nélkülük nincs vörös szőnyeges esemény, a premierek és díjátadók elmaradhatatlan szereplői. Hazánk jelenleg két olyan topmodellel is büszkélkedhet, akiket az egész világ ismer: Mihalik Enikő mellett Palvin Barbi neve is minden divatrajongónak ismerősen cseng.

Magyarországról a divatvilág elitjébe (Fotó: Laszlo Balogh/Getty Images for MTV)

Palvin Barbarát 2007-ben fedezték fel és 2010-ben már olyan divatházak bemutatóin jelent meg, mint a Louis Vuitton, a Prada vagy a Miu Miu. A következő szezonban már az az elismerés is őt érte, hogy megnyissa a Chanel show-t. A kezdeti sikerek pedig egyre csak nőttek. 2012-ben a L’Oreal nagykövete lett, számos Vogue-címlap köthető a nevéhez és a vele együtt dolgozó márkák sora is végtelen, 2019-ben pedig első magyar lányként a megkapta a Victoria’s Secret legendás angyalszárnyait.

A magyar modell sikert-sikerre halmoz (Fotó: Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Népszerűsége sosem volt megkérdőjelezhető, 2018-ban azonban híresebb lett, mint valaha. Ebben az évben jött ugyanis össze férjével, a színész Dylan Sprouse-szal. Barbi és Dylan nemzetközi szinten is igazi álompárnak számítanak. A két sztár pedig kölcsönösen növeli egymás hírnevét, így nem is meglepő, hogy a magyar lány most a legsikeresebb modellek listájára is felkerült. Barbit csak olyan sztárok előzik meg, mint a Hadid testvérek vagy Kendall Jenner. A hatodik helyen álló modell még Naomi Campbell-t és Emily Ratajkowskit is maga mögé utasította.

Íme a Ranker szavazói által összeállított lista első tíz helyezettje:

  1. BellaHadid
  2.  Gigi Hadid
  3. Adriana Lima
  4. Kendall Jenner
  5. Cara Delevingne
  6. Palvin Barbara
  7. Candice Swanepoel
  8. Naomi Campbell
  9. Emily Ratajkowski
  10. Irina Shayk

A teljes, huszonöt nevet számláló listát IDE kattintva, a Ranker oldalán tekinthetitek meg.

Nyitókép: Jacopo Raule/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Legnépszerűbb cikkek: